הופעות

נטלי666

New member
הופעות

בדקתי באתר הרשמי, יכול להיות שההופעה הבאה היא רק באוקטובר בזאפה?!

nawa

New member
יכול מאוד להיות, אבל יש הופעה

של גלעד ביום ראשון הקרוב בזאפה

nawa

New member
היתה אחלה הופעה ואחלה אווירה

ואפילו גורי (ההוא מהצמד לשעבר אסי וגורי) בא להופעה עם אשתו ועוד זוג חברים...וגם אשר יעיש היה... איפה ישבת ועם מי היית ?

התחלתי לכתוב אתמול,

אבל כרגיל המחשב שלי עשה בעיות
. היה באמת מצויין, כמו שגלעד אמר היה די מוזר לראות אותו לבד, אבל עדיין היה טוב. אני קצת מרחמת עליו, הוא בטח כ"כ רגיל לאנרגיות מטורפות בהופעות של השוטים ואתמול הקהל היה כ"כ יבש
(זה שזה היה בישיבה די השפיע על העסק). חוץ ממני, מהשולחן סטלנים לידי ועוד ממש מעטים, אנשים ממש לא שרו והיו די מתים. די ביעס, אבל מילא. ראיתי את גורי, אשתו זאת השמנמונת או זאת עם החולצה האדומה? ממה שהבנתי הוא חבר של גלעד, כי הוא בא ואמר שלום להורים שלו. היו שם המון חברים וקרובי משפחה של גלעד. נכנסתי ראשונה, אז ישבתי בשולחן השני מימין שצמוד לבמה
. היה מצויין. איפה ישבת אתה? בסה"כ נורא נהנתי, האלתור של "בשנה הבאה" שפך אותי מצחוק. זה שהקהל היה פסיבי עשה את זה פחות חזק, וגם הייתה הופעה נורא נורא קצרה, אבל לראות את הופעת הבכורה של גלעד זה לא משהו שקורה כל יום
. יש כאן עוד מישהו שהיה? (יש כאן מישהו בכלל?
)

nawa

New member
אז אני נכנסתי בערך שלישי

ישבתי בבדיוק במעבר שם (שורה שלישית אם אפשר לקרוא לזה ככה) אני חושב שאשתו זו זאת עם החולצה האדומה אם כי אני לא בטוח !! האם את היית עם המכנס הלבן (מכנס קפואירה כזה) וישבת עם חברה שלך עד שהבחור הגבוה המוזר הזה התיישב לידכן ?! וכן היתה באמת אתהחבורה הבטלנית ההיא בעיקר הנודניק ההוא שכל פעם הציק לגלעד (אגב נראה לי שהם מהפורום הרשמי של השוטים)...

כן כן, זו אני ../images/Emo13.gif.

(וההוא שהתיישב לידנו באמת היה מוזר
). לא הבנתי, איפה ישבת? איזה מעבר? וואו הסטלנים האלה כ"כ קרעו אותי מצחוק
. בעיקר זה שהציק לגלעד, זה היה כ"כ מצחיק שהוא ניהל איתו דו-שיח. כשהוא הגיע הוא עוד היה די צלול, כל הערב עישן, בסוף ההופעה כבר היה שפוך לגמרי XD. נראה לי שגלעד די יתבעס להופיע שוב אחרי אתמול
.

nawa

New member
הייתי די בטוח שאת מהפורום

כשהגעתם למועדון לקחת את הברטיס, אני כבר ישבתי בחוץ ואחרי זה התיישבתן על ידי....אני הבחור עם המשקפיים, זוכרת ?! וראיתי איך נעצתן עיניים בגורי עד שהתחילה ההופעה...חחח !!!

איך ניחשת שאני מהפורום? ../images/Emo3.gif

וואו, אממ. אני זוכרת שישבנו ליד מישהו אבל אני לא כ"כ זוכרת את הפרצוף
. דווקא בד"כ אני זוכרת דברים כאלה. אולי אם אני אראה אותך מתישהו אני אזהה
. נעצנו? ניסינו להבין איך הוא קשור, ובסוף הצלחנו =]. השם הוא הדר
(לא נדמה לי ש"להזכיר" מתאים כאן, כי זו פעם ראשונה שאתה שומע אותו
)

nawa

New member
אז קודם כל נעים מאוד !

ולגבי איך ניחשתי, לא יודע , הרגשה כזו... אגב ראיתי שכתבת בשאלון שאת עושה פאזלים, סחתיין, כל הכבוד, כבר תוסיפי לך 10 נק' מה הפאזל הכי גדול שעשית/עושה ? לפני 3 ימים סיימתי פאזל של 4000 חלקים וושלחתי אותו למסגור...עשכיו ממתינים לי עוד שני פאזלים, אחד של 2000 והשני של 1000 שאני אסיים אותם אני אקנה משהו גדול יותר (בין 5000 ל-7000)

וואלה? בכלל לא זכרתי שכתבתי ../images/Emo3.gif

הממ מאז שאני זוכרת את עצמי אני אוהבת פאזלים, וכבר שנים שלא עשיתי פאזל רציני (לרמה שלי). עכשיו לקחתי על עצמי פרוייקט- 1000 חלקים
. זה הרציני הראשון שלי, וזה כ"כ כיף
. אני מאמינה שאעשה עוד כשאגמור אותו, אם הגב שלי ישרוד את זה
. בתור מקצוען, יש לך טיפים בשבילי?

nawa

New member
טיפים להרכבת פאזלים

ואני מניח שחלק מהם את מיישמת לבד.... להתחיל תמיד עם המסגרת אחרי זה להפריד לפי צבעים עד כמה שאפשר ככה שיהיה יותר קל בסוף כשכל הצבעים שנותרו הם אותו דבר (למשל כשנותר להרכיב רק את השמיים) כדאי להפריד לפי סוגי חלקים והטיפ הכי חשוב סבלנות

למעלה