הופעות

newKiticat

New member
הופעות

אז תהיתי לעצמי- יש אנשים שמעבר לשמיעת המוסיקה- גם בקטע של לראות את ההופעות? די וי דיס וכאלה?

Kfiriboy

New member
לי יש אוסף מאד גדול וממשיך לגדול

של הופעות מטאליקה :)

Kfiriboy

New member
ספרתי:)

יש לי משהו כמו 75 דיסקים כל אחד בממוצע 90 דקות עם כל מיני קטעי וידאו על מטאליקה :) אבל הכל בעיקר הופעות

לא ממש יוצא לי..

ראיתי כמה קטעים מהופעות של סונטה. זהו. אני חוסכת לדיסקים מקוריים, אין לי כסף מיותר בשביל לקנות גם את הDVDים. למרות שנפשי חשקה בDVD החדש של HIM.
אמרו לי שהוא ממש טוב.

newKiticat

New member
ומעבר לזה

מסתובבים גם הופעות חיות ברשת... רק שהאנשים שיש להם אותם- מוכנים לעשות רק החלפות.... גררר....

Blade Of Fire

New member
כן כן כן

בינתיים יש דיוידיז של אפיקה, היהודים ונייטוויש ועוד 45 דקות של הופעה של נייטוויש בפינלנד... ממ.. מה עוד.. *חושב* אה "מאנסטרס אוף רוק" שזה מופע רוק שנערך ברוסיה ב91 שהופיעו שם פנטרה, מטאליקה ואייסי-דיסי האייקון של אמטיוי על מטאליקה (זה נחשב?) עוד כמה קטעים מהופעות של לד זפלין הופעת "מומנט אוף גלורי" של הסקורפיונס עם האורקסטרה של ברלין מממ.. נראה לי שזהו.... אה כן... חחחח ומהתקופה הגרועה שלי-הופעה של לינקין פארק בטקסס..

newKiticat

New member
../images/Emo3.gif

אני מנצחת בתחרות הזו- שלושת האלבומים המקוריים, די וי די, והאי פי - לא מקורי.....

slallum

New member
אני מנצח את כולכם =]

כל הדיסקים של טיפקס, מקוריים חוץ מ"דיסקו מניאק" :)

newKiticat

New member
אם כבר אז אני עדיין מנצחת

כי בקופסא בעליית הגג יש לי 89 דיסקים מעידן "הפופ" שלי... אנסיק, בקסטריט בויז, אוספי NOW, וכו'... וכן- הכל מקורי.

newKiticat

New member
לא ממש

אני חושבת שכולם שמעו בקסטריט בויז כשאני הייתי בכיתה ה'....

newKiticat

New member
נראה לך שאני לא מבואסת עליהם?

בטח שכן. במיוחד שאי אפשר ממש למכור אותם, אז בכלל... אבל סך הכל כל דיסק נחרש היטב- אז לפחות השתמשתי בהם היטב....

למעלה