הופעות!!!

Noga s

New member
מישהו יודע ../images/Emo15.gif

מתי ההופעה הכי קרובה שיש לדורבנים? ומתי יוצא הדיסק החדש שלהם? ומתי הם מתחילים להופיע עם סיבוב ההופעות החדש שלהם? ויום טוב.

1Reebok

New member
...

אין תאריך להופעה קרובה. אין תאריך להוצאת הדיסק. אין תאריך לתחילת הסיבוב הבא.

כתמונית

New member
בוא נגיד את זה ככה...

אל תחכו לאלבום...הוא יצא לפחות בשנה הבאה (שנה אזרחית - כלומר 2006...)

Bassיסט

New member
איך את יודעת את זה בוודאות?

ואם כן אז למתי משוער התאריך של השקת הדיסק המיוחל?

ענבלושה

New member
חישובים פשוטים...

לא צריך הרבה מידע כדי לדעת מתי הם יוציאו תדיסק.. אבל קחו בחשבון את הארוויזיון.. וההתאמנות על השירים.. ועד שהם יקליטו.. ועוד משו שמעקב אותם שאני לא זוכרת בדיוק מהו.... גאד! כמה זמןןןן

ענבלושה

New member
חלילההההההההה

לא פקפקנו ולו לרגע קט במילותיך! חחחח פשוט אם אני אשאל אותה אז אולי יהיה לנו משו יותר מבוסס ומדויק מאשר "עוד המון זמן"....

efratushke

New member
אני אישיתי לא היתי סומכת עליך ../images/Emo3.gif

במיוחד לא בנושא הזה.....
(צוחקת לי
)

papal

New member
אההמ אההמ אהההמ

נועה!!! מזה? נעשית ברנז'אית אז את מוסרת מידע? יש חוקי משח ילדה גם אני יודע דברים א- זה לא לפורום ב- אין ידיעה ברורה בקשר לכלום, אז די עפ הספקולציות (שאני יודע טוב טוב מאיםפה מגיעות לך ) לא ברור מתי הוא ייצא אבל הוא ייצא זה בטוח אז די עם הספקולציות

כתמונית

New member
אני נתתי אינפורמציה ספציפית?!

אתה יודע טוב מאוד שלא גיליתי כלום חדש... באחד השירשורים פה מפורסם ראיון עם גיא מזיג בקשר לשיר שהוא כתב למאסטרו ושם הוא אומר שהדיסק יצא ככל הנראה בסוף השנה! תקראו אותו בעיון! כדאי לכם! וטל - אתה יודע שאת המידע שאני לא צריכה לפרסם אני לא אפרסם! מה שאני יודעת זה רק שלי ותאמין לי... אני לא יודע יותר מידיי.... נא לא להתרגש...

כתמונית

New member
הנה שלא תגידו שהמצאתי!

או חלמתי על זה או שיש לי קשרים סודיים ושמתי בלש קטן וחמוד אחרי הדורבנים שיציץ להם בחדרי השינה ציטוט מהראיון (וגם הקישרו שתראו במו עינכם!): אז כמה זמן נחכה לדיסק הבא? "לדעתי, הדיסק השני שלנו ייצא תוך חצי שנה עד שנה. מבחינה סגנונית, תהיה בו איזושהי התקדמות לתוך הליבה של היצירה, אל תוך כור ההיתוך המשותף שלנו. יהיו בו גם שירי רוק עם קצב גרובי, אבל בוא נאמר שהתקליט יהיה קומוניקטיבי עם אווירת פאן לא פחות מקודמו". והקישור:http://www.rating2day.co.il/Article.asp?articleid=1881

כתמונית

New member
את צבע התחתונים שלי!

ומה המהירות של פוטון בתוך תא פוטואלקטרי... סתם סתם.... מה מה לי ולאינפורמציה חשובה??!!

למעלה