הופעות

the mutt

New member
הופעות

חברה מי שאוהב פאנק ומוזיקת הארד קור טובה יש ערב להקות צעירות ב-25 יום שלישי בפטיפון בתל אביב יש איזה 3 להקות או משהו כזה אז הלהקה שלי (YOSEMITE TRUCKS) מופיעה שם כניסה בסך הכל 20 שקל מסכנים מי שבקטע שלו לבוא ולעשות סטייג´ דייב ופוגו אז שיבוא צריך להיות בלאגנים אייל

the mutt

New member
אנחנו

מנגנים גם פאנק וגם הארד קור בהופעה האחרונה שלנו בשירי הארד קור אנשים כמעט מתו

TIK TAK

New member
שקרן

עוד לא היתה לכם הופעה עדיין חוץ מהחימום לטאיזאקס(לפחות לפי ריימוס) חה חה אני יודע הכול איזה כיף להיות בשליטה(הפנטזיה שלי אבל אני ניסחף)

the mutt

New member
מה את דפוקה?!?!

איך שקרתי אם כן הלכו מכות שם? ובהופעה האחרונה שלנו אנשים כן מתו את יצאת ממש מפגרת ריימוס הוא סתם פריק מתרומם שלא מבין מהחיים שלו ואת ממש לא בשליטה איזה אהבלה... אבל נחמד שניסית ואין לי מושג מי עוד מופיעים חוץ מזה שזה לא משנה כי אם אנחנו מופיעים אתם תלכו אחרי ההופעה שלנו...

TIK TAK

New member
נו באמת

מאיפה הבאתה את הרעיון שאני בחורה(אני גבר שבגברים) אותך לריימוס נ.ב מי בלהקה אני יודע שאתה(כמובן)רימוס והבנתי שגם רוני אבל מי עוד????(אני לא אוכל לישון בלי לדעת)

the mutt

New member
גבר שבגברים?!

אז תשמעי יש לנו את לירי כץ אריאל ג´ו שאם לא שמעת עליו את בטח חייה מתחת לאבן הוא המתופף הכי תותח שיש וגם ארז בלהקה וזהו? ואם את לא רוצה לבוא להופעה אני לא מכריח רק שתפסידי חתיכת הופעה ודרך אגב זאת לא ההופעה הראשונה שלנו וגם כנראה שאנחנו מופיעים ב-21 בתחרות סקט שבת"א

TIK TAK

New member
ביייייף!!!!!!!!!!!!

זה נימאס לי אני פותח ביף אבל מתי היתה לכם הופעה? מי אמר שאני לא אבוא ראיתי את לירי ביום שני והוא היה מצויין חכה חכה בבתצפר אני אתנקם אתה לא תדע מתי ולא תדע איך אבל זה יבוא יש לי תמונות מפלילות שלך עם יואל ובוא רק נגיד שאם אני אפרסם אותם אנשים יתחילו לדבר אילך בלשון נקבה!!!!!!!!!

Yuval Penny

New member
אההה...

אז זה אתם ה"הופעה חיה"בשעה 5 עד 5וחצי.. סבבה נפרסם בין הפאנקיסטים..

TIK TAK

New member
יאאאאא

HOD HASHARON RULS ואל תאמינו לכול הבולשיט שאומרים לכם הוד השרון היא מכז ההארדקור בעולם יואל הוא פאנקיסט בנשמה

rebirth

New member
יואל

ליואל יש שוט במשרד שלו... אם אתם לא מאמינים תכנסו לבדוק מה יותר הארדקור מזה !!

TIK TAK

New member
אבל אני שאלתי קודם

אבל תסתקל לי בכרטיס האישי ותדע ועדיין לא עניתה לי(וגם בכרטיס האישי שלך לא רשום כלום)

TIK TAK

New member
מה הבעיה

אתה כבר יודע מי אני עכשו שפוך את שמך אם הפרטיות כול כך חשובה לך שלך במסרים אישיים

rebirth

New member
מ"ש

אני חושש שאינני מכיר אותך.... " !!!!! What did you say, WHAT DID YOU SAY ! - ATARI TEENAGE RIOT !"

למעלה