הופעות B-)

הופעות B-)

מי שיודע על הופעות בזמן הקרוב ובחודשים יולי אוגוסט בבקשה להודיע לי....לא משנה איזה להקות.... בתודה.... B-()

גלית 14

New member
hello!!!!!!!!

הצ`ילי פפרז מופיעים ב28 לאוגוסט... את לא ידעת??? החימום שלהם זה קולדפליי (אני חושבת) שאני מאוד אוהבת וגם הפו פייטרס(שאני גם מאוד אוהבת) גלית

Bodom-child

New member
לא רק בסוף

הם מלכתחילה לא היו אמורים לבוא פשוט מישהו המציא איזה שמועה שהתגלגלה

Bodom-child

New member
לא היתה שום הודעה רישמית

שאמרה משהו על החימום. עדיף לכם לא להכנס לאופוריות ופשוט להמתין

אוגוסט יש..

רד הוט צ`ילי פפרס (בטוח) פרל ג`ם (לא בטוח) ןכנראה יודיעו על עוד להקות באוקטובר גונג באים לארץ ובחודשים הקרובים אומרים שגם אואזיס

טלושית14

New member
מישהו יכול להגיד לי...

איפה אפשר להשיג כרטיסים להופעה של הצ`ילי פפרס???? הם הלהקה האהובה עליייייייי ואני חייבת פשוט חייבת ללכת להופעה....

MuffinMan

New member
הופעות

אני משתעי שפרל מחממים את צילי פפרס אין לי מושג אם פרל דם היו באים הייתי הולך אבל אני בניו יורק באגוסט! אליאב

KamikazA

New member
אתה עושה צחוק?!!??!

פרל ג`אם מחממים את רד הוט?!?! בחלום השמועות אומרות ששלוש הלהקות המרכזיות יהיה אר אי אם רד הוט פרל גאם ולכל אחד יש מחממים משלהם

MuffinMan

New member
אני יודע שזה נשמע מצחיק

אבל גם U2 חיממו את לילי פפרס, זה מה שאני משעתי... ובקשר לאר אי אם - היא להקה מאוד נחמדה אפילו די טובה לפחות פעם - עכדיו כמו הרבה להקות היא פשוט איבדה את זה ומתחילה לעשות מוזיקה ממוסחרת ולחזור על אותה מוזיקה שלהם! ממש מזכיר ליי את צילי פפרס... אליאב

.yael

New member
אל תאמינו יותר מדי לשמועות

אם הן היו נכונות, אז אר אי אם כבר היו אמורים להיות כאן, שלא נדבר על U2 ורדיוהד שהיו אמורים להופיע כאן לפני כמה חודשים, איפשהו בנגב או משהו כזה. עד שאתם לא רואים את המודעות אל תאמינו לבולשיט הזה.

Silent Princess

New member
לא הבנת...

זה לא אמור להיותהופעה של R.E.M בנפרד והפפרס נפרד אלא מן פסטיבלון כזה.

ReD-HoT-GiRL

New member
טוב אז ככה..

כרטיסים תשיגו ב: www.cartisim.co.il וכדאי שתזדרזו כי הכרטיס שאני קניתי היה מספר 13249 או משו כזה וגאנס באים בטוח???

ReD_WinGs

New member
???...

גאנז יבואו?... איפה בכלל שמעתם את זה...? מממ... מה שאני יודעת זה ..שאמרו לי על כל מיני להקות למינם כמו לימפ ביזקיט וקרייזי טאון שיגיעו ... אז בשביל להיות בטוחה שזה לא יקרה.. נכנסתי לאתרים של כל אחת ואחת מהן כדי לברר שהם לא מגיעות וזה בסדר , הם לא מגיעות ... אח``כ לא האמנתי שפרל ג`אם באמת יבואו לפה... אז הלכתי גם לאתר שלהם ומצאתי שם הודעה שאמרה שהם לא יגיעו לפסטיבל בישראל ובעוד איזה ארץ אבל עדיין יופיעו ב.. לא זוכרת איפה .. בכל אופן ההם לא באים ואלא לא באים ... וגאנז אמרת באים ???? אני אבדוק גם את זה..

Dark Being

New member
iron mauden?

מישהו יודע עם הלהקה IRON MAIDEN תבוא מתישהו להופיע בארץ?

למעלה