הופעות של חמי

ronitp1

New member
הופעות של חמי

רציתי לדעת איפה אני יכולה לראות לוח הופעות של חמי רודנר? משהו מעודכן? האתר הרישמי שלו לא מעודכן בכלל. איך אפשר לדעת איפה הוא מופיע ומתי תודה

Lady In Blues

New member
כרגע יש רק הופעה אחת

לקראת סוף החודש (25.3 אלל"ט) בחיפה. אם תחפשי קצת בפורום תמצאי את ההודעה של bleeding guitar עם הפרטים המלאים. אבל באופן כללי אני מאמינה שהלוח באתר יתעדכן כשיהיו עוד הופעות. כמו כן, תוכלי למצוא אוו גם בלוח של ערוץ 24. וברור ברור ברור שבפורום אנחנו קופצים ראשונים על כל הופעה ותמיד מעודכן כאן
בהצלחה

במומה

כמו שאמרו לפני, היחידה שפורסמה בינתיים היא בחיפה ביום ג', ה25.3. אין לי מושג איך אני מגיע לשם ובחזרה :S

ronitp1

New member
במומה לא רשום שיש הופעה של חמי ב 25...

?!?..נכנסתי ללוח הופעות ל 25 למרץ-לא רשום

איזה אלפקות הם..

לא יודע מה יש להם... הם לא מעודכנים בזמן האחרון, ומוסרים מידע שגוי.. אין לי מושג למה זה לא רשום. אני אשלח מייל להנהלת האתר שם לברר..

A t z a

New member
מהמהמה יהוד?../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

וואי נראה לי שאני אסע ממקום למקום בלי סוף... מישהו יודע מה קורה ברוקצ ומי מופיע השנה?

chen1litvak

New member
חחח גם צביקה פיק מופיע פה

אני חושבת השנה אני אשאר בעיר,ואם כבר מקסימום אצא לקרית עומו.. למה צריך לשלם כלכך הרבה כסף לקור עצמאות כשיש את ההופעות האלה בחינם פה?

A t z a

New member
הייהיי עד קרית עומו../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

גם אצלנו יש דברים מגניבים,כמו קובי מחט וכו'

chen1litvak

New member
אם הבנתי נכון

שאת מקרית עומו,אז האמתי שאצלכם מביאים דברים אפילו יותר גדולים וקשרים במועצת הנוער זה כיף. בגלל זה אני לא יודעת אם ללכת לחמי או לא.. אבל שני ימי עצמאות ברצף בקרית עומו יכול לסכן את הבריאות

A t z a

New member
../images/Emo6.gifחחח נכון../images/Emo80.gif

ובגלל זה אני מקפידה לא להיות פה באף חג של המסורת היהודית
. אני תמיד בורחת לת"א.

bleeding guitar

New member
היי שששששש ../images/Emo168.gif

היה לכם משינה
שנה הבאה
ואפילו מוניקה ס(א)קס אז הס על קרית אונו! (ואני נגעתי בקובי מחט כן כן! חח)

chen1litvak

New member
אני חושבת שאני אוותר על חמי..

ישלי מקורות שעומד להיות משהו גדול בקרית אונו... ושנה שעברה הצלחתי להיות בשורה ראשונה במשינה ומוניקה סקס! (וישלי תמונה עם קובי מחט מכיתה ה'
) וביהוד היה להם אפשרות או חמי רודנר או ירמי קפלן ודנה ברגר

למעלה