הופעות שוות ב VH1 מחר...

CommandeRiker

New member
הופעות שוות ב VH1 מחר...

מהצהריים עד הלילה הופעות אנפלאגד ממש שוות. מה שאני זוכר : ג'ימי פייג' ורוברט פלאנט, פארל ג'אם, REM, הקורז, הקרנבריז ואלטון ג'ון..

שעות שידור + עוד משהו...

כמו שהקומנדור אמר,יש מחר (יום חמישי),הרבה אנפלאגדים בvh1. הנה לכם השעות: 14:00 - סטינג 15:00 - R.E.M 15:00 - פרל ג'אם 16:00 - נירוונה 20:00 - אלטון ג'ון 21:00 - ג'ימי פייג' ורוברט פלאנט 23:00 - קרנבריז (אולי מישהו אוהב...) --דילגתי על מופעים כמו של מריה קארי וביורק-- וביום שני,15.9,יש את התוכניות "הלהיטים הגדולים". ב-00:00 - הלהיטים הגדולים של גאנס אנד רוזס. וחצי שעה לאחר מכן,ב-00:30 - יש הלהיטים הגדולים של AC\DC.לזה אני הכי מחכה. תהנו.

WhiteSnake 85

New member
נשמה...יש לי שאלה

את יודעת במקרה אם הופעה של פרל ג'אם תהייה הפעם הופעה המלאה שלהם? פעם שעברה ששידרו אותה היא הייתה באורך של קצת יותר מ20 דקות והכילה רק 4-3 שירים(ואפילו לא שמו את "קיפ און רוקינג אין דה פרי וורלד"!!),למרות שבזמני השידור פרסמו את ההופעה כבאורך של שעה

סליחה,טעות שלי...

לא שמתי לב שהתבלבלתי..מצטערת. ההופעה של פרל ג'אם מתחילה ב-15:30,ולא ב-15:00 כמו שכתבתי.מה שאומר שהיא חצי שעה בלבד. vh1 האלה מתעקשים לא לשים את כל ההופעה של פרל ג'אם,אלוהים יודע למה. זה כל כך מרגיז.. היה את האנפלאגד שלהם מלא פעמים,ורק פעם אחת,אם בכלל,שמו את המופע השלם בן השעה. הם כל הזמן שמים רק איזה חצי שעה בקושי עם לא יותר מ5 שירים,כמו שאמרת
. ולפעמים הם מנסים לעבוד עלינו..כותבים שההופעה נמשכת כשעה,שבעצם היא חצי שעה רק.מעצבנים.

WhiteSnake 85

New member
באמת...

אני כבר מתחיל לחשוב שזאת קונספירציה כלל עולמית נגד ההופעה האוקסטית של פרל ג'אם. את של לורן היל שמו כבר 90 אלף פעם עד שיצא לי מהעיניים כבר-ואת של פרל ג'אם לא הראו בכלל הופעה מלאה, שלא לדבר שגם ההופעה המקוטעת שלהם משודרת יחסית בזניחות לעומת אמני פופ שחשים את עצמם נגני גיטרה(ע"ע לורן היל...קורס...והרשימה עוד ארוכה) מה קורה כאן?!?!?!?

אתה בהחלט צודק..

ונראה לי שיש לvh1 משהו אישי נגד פרל ג'אם. כל כך קשה להם להראות את כל המופע?? מה פתאום..רק את של מריה קארי הם יכולים.גם כן הם... האנפלאגד של פרל ג'אם היא אחת ההופעות האנפלאגד הטובות ביותר. אבל הם מתעקשים שלא להראות. גם אני לא מבינה מה הולך פה,ומה הבעיה שלהם. סתם טמבלים.

Jam Head

New member
זה שטויות.

Vh1 לא שונאים אף להקה , עובדה שהם שידרו כבר פעמיים את ה- Greatest Hits של פרל ג'ם . הקטע שהם משדרים רק הופעות שיש להן ביקוש , לדוגמא מאריה קארי , נירוונה או אואסיס , כנראה שאין יותר מידי ביקוש לאנפלאגד של פרל ג'ם. לדוגמא אפשר לקחת את האנפלאגד של Alice in Chains שאני חושב שהוא הכי איכותי מבין כל ההופעות שהוקלטו שם , ועובדה שהם ממש ממש לעיתים נדירות משדרים אותו.

גם לדעתי המופע של אליס אין צ'יינס

הכי טוב.הם שמים אותו באמת פעם בשנה,ושהם כבר שמים,הם מקצרים. בכל מקרה,ראיתי את של פרל ג'אם,וזה היה מעולה (למרות שזה היה 20 דקות וקצת)..הראו כמובן רק את הלהיטים שלהם..- black porch Jeremy alive (משום מה של שמות השירים מורכבים ממילה 1) even flow (חוץ מזה..) הקלטתי,כי לא יכלתי שלא.. אדי וודר הזה קצת קוקו אתם לא חושבים? מה הוא עשה שמה שניגנו את השיר "פורש"..הוא קצת נסחף..נו טוב,לא נורא. היה אחלה,וחבל שלא היה את המלא..

swan k

New member
נצל"ש

מממ שלום לכולם אני חדשה בפורום ביקרתי כאן כמה פעמים אבל רק קראתי לא השתתפתי וזה הכל

למעלה