הופעות קרובות

jeackyh

New member
הופעות קרובות

שלום לכולם אני חדשה כאן תמיד אהבתי את עברי ברמה נחמדה למדיי אבל הייתי ביום הסטודנט בבר אילן והוא דפק הופעה כל כך טובה שמאז (יותר משבועים) אני מחוברת לאוזניות שלי 24 שעות ביממה. גם הצטלמתי איתו והוא ממש ממש ממש ממש חמודדדדדדדדדדד יש בקיץ הופעה שלו בניצנים...עם ירמי קפלן, קורין ועוד מלא מלא צריכה להיות הופעה פיגוז הבעיה שאפשר לקנות כרטיסים רק דרך הפקקים של קוקה קולה או משו אם מישהו יודע איך אפשר להשיג כרטיסים לא דרך קוקה קולה אני אשמח לדעת!!!! jeackyh

ברוכה הבאה מותק!

אני בובה יקרה-נועה,מה עברי עשה שהוא חמוד??דיברתם? ספרי! וספרי על עצמך!!!! ברוכה הבאה! את תהני פה.. ואל תרגישי שונה-כולם מחוברים לאוזניות!

jeackyh

New member
ההופעות

תודה על הקבלת פנים:) ההופעות נקראות "כפר המוסיקה בניצנים" של קוקה קולה..משו כזה דיי פלצני אני מתה לקנות כבר כרטיס להופעה! אני וחברה שלי עמדנו בצד עם מצלמה והתלבטנו אם לגשת אליו וזה כי הוא סתם היה משועמם..עמד בצד.חיכה שעידן רייכל יסיים את ההופעה או משו הוא לבש את הגופית חאקי שעושה לו גוף כזה יפה! ובסוף החלטנו לגשת אליו ואז בדיוק הגיוני מליון ילדים קטנים כאלה שבקשו חתימות והרגשנו מה זה דפוקות, חבל על הזמן..כי אנחנו בנות 18 וזה אבל עדיין..ממש רצינו להצלטם איתו:) אני בטוחה שכולן פה מבינות אותי וקראנו לו כזה אמרנו "אה..עברי אפשר להצטלם איתך.." והוא היה כזה חמוד אמר ..בטח.. והיה כאלה ברזלי תחימה כמו שיש לפני במות בהופעות..אז אמרנו לו "שניכנס או ש..מה?" כי היה קשה להצטלם ככה והוא אמר שזה בסדר..וחשבנו שהוא סתם נגעל לגעת בנו או משו..כאילו רוצה דיסטנס או משו:) אבל דווקא בתמונה הוא חיבק אותנו כזה ונגעתי לו בכתפיים השריריות והמדהימות והוא היה כזה חמוד!!!! וזהו..חברה שלי צריכה לפתח את התמונה ואז אני אסרוק ואשים באתר.. ד"א אני לא אינפנטילית כמו שאני נשמעת..סתם מאוד אוהבת אותו:) jeackyh

../images/Emo26.gif

ניצנים

מייקל21

New member
הופעות קרובות -

לפני פסטיבל ניצנים (שבכלל יהיה בתחילת אוגוסט), לידר יופיע ב-20 וב-21 לחודש (יוני), בעין-הוד ב-20, ובת"א בעזריאלי ב-21.

elcooper

New member
אין את פסטיבל ניצנים השנה...

כי קוקה קולה השתלטו על החוף למשך כל אוגוסט ועברי יופיע שם ב-21 לאוגוסט

elcooper

New member
פסטיבל ניצנים...

כל הקטע של זה שזה ביום האהבה- ט"ו באב- וזה יוצא באוגוסט- ובכפר המוזיקה של קוקה קולה "לכבוד זה" יופיעו ריקי גל, רמי קלינשטיין ועוד מישהו.... כן.. כןן... מבאס לחלוטין...

למעלה