הופעות קטנות
(וואי, עברו שנים מאז שפתחתי כאן הודעה, בחיי) היה כאן לא מזמן דיון על הופעות באולמות גדולים, איצטדיונים או אמפיתאטרונים שכאלה. אין ספק שלראות הופעה במקום גדול זו חוויה אולטימטיבית, במיוחד הופעת רוק - הסאונד, האקוסטיקה, האווירה, הקהל ההמוני, החשמל באוויר... אמנם לא יצא לי לצאת להופעות מגבולות הארץ, אבל מסיפורים ומניחושים אני יכולה להאמין שזה עצום. מצד שני, אתמול, בעודי יושבת בבית קפה קטנטן ומקשיבה למיזוג של הקול של רונה קינן (זה די מזמין עקיצות על טעמי המוזיקלי, עזבו, אין טעם לנסות
), הגיטרות והגשם על החלון, כשלידי יש עוד כמה כסאות עם חברים טובים, ואת כמות האנשים שאכלסו את החלל הפצפון אפשר למנות עם חצי חבילת בדידים, בערך, זה גרם לי לתהות - האם יש הופעה של להקת רוק שהייתי רוצה לשמוע במקום כזה, קטן ואינטימי? אז החלטתי להעלות את זה פה: איזו הופעת רוק הייתם רוצים לשמוע דווקא במקום קטן, כשאתם ישובים בערך חצי מטר מהבמה? (ונסו לצאת מגבולות ליאונרד כהן ודומיו, זו לא חוכמה) יש כזאת הופעה בכלל שהייתה מעניינת אתכם, או שלדעתכם זה גוזל מכל המשמעות של רוקנרול?
(וואי, עברו שנים מאז שפתחתי כאן הודעה, בחיי) היה כאן לא מזמן דיון על הופעות באולמות גדולים, איצטדיונים או אמפיתאטרונים שכאלה. אין ספק שלראות הופעה במקום גדול זו חוויה אולטימטיבית, במיוחד הופעת רוק - הסאונד, האקוסטיקה, האווירה, הקהל ההמוני, החשמל באוויר... אמנם לא יצא לי לצאת להופעות מגבולות הארץ, אבל מסיפורים ומניחושים אני יכולה להאמין שזה עצום. מצד שני, אתמול, בעודי יושבת בבית קפה קטנטן ומקשיבה למיזוג של הקול של רונה קינן (זה די מזמין עקיצות על טעמי המוזיקלי, עזבו, אין טעם לנסות