הופעות עתידיות...

AeroRotem

New member
הופעות עתידיות...

שלום לכולם! שלום גם לך תמרה! את חזרת ואני בדיוק נוסעת... אז ככה, ב - 28 לחודש הזה אני על המטוס ללוס אנג'לס ומשם לטקסס לחצי שנה. השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם בתקופה הזו ישנן הופעות מתוכננות של הלהקה? תודה...

AeroTom

New member
אין כרגע שום דבר

הלהקה רק לא מזמן סיימה את הסיבוב העולמי שלה של השנה. כרגע הם מתכוננים לפני יציאה של אלבום הסטודיו החדש שצפוי לצאת בערך באביב 2008. לא פורסמו שום דבר על הופעות עתידיות עדיין. הגיוני שיהיו כאלה ב-2008 כדי לגבות את האלבום (מתי שייצא) ובטח בקיץ בכל מקרה הם יופיעו. אבל בתווך של חצי שנה הרבה יכול לקרות. אני מציע לך פשוט להתעדכן או ב-AF1 או כמובן פה איתנו ומתי שאכן יודיעו על הופעות ב-2008 את תדעי זאת כמונו. קשה לי להאמין שהם יחזרו להופיע לפני מרץ-אפריל 2008, אבל בדיוק כמוך נמתין לראות מה קורה שנה הבאה. גם מבחינת תאריך יציאה של האלבום וגם מבחינת הופעות.

AeroRotem

New member
Auch!!!

וואו... קיוותי שיהיו תשובות משמחות בשבילי למרות שידעתי שסיבוב ההופעות הסתיים. זה יהיה כל כך מאכזב לחזור מבלי לראות הופעה שלהם! נאחז בתקווה שיהיו הופעות קטנות שיקפצו פה ושם ברחבי ארה"ב, מי יודע... אוףףף! טוב, אני שולחת מעכשיו רק אנרגיות טובות בכיוון, נקווה שזה יעבוד :\ ותודה על התשובה :}

Aerosmith2006

New member
חח תגידי תודה!

אני נסעתי ל-LA כשהם עוד הופיעו - רק שזה היה בסיבוב שהם החליטו לצאת לאירופה.... אחרי 7 שנים שהם לא עשו את זה... ממש מזל נאכס! מקווה שיתמזל מזלך :] יש עוד סיכוי. אני ממש מקווה לנסוע הקיץ להופעה - זה כבר בתהלכי תיכנון

AeroTom

New member
עד מתי בדיוק תהי שם?

כי אי אפשר לדעת...אולי פתאום עוד חודש מודיעים שהאלבום יגיע במרץ\אפריל ומיד הלהקה תחזור להופיע או שפתאום יבוא להם לעשות כמה ערבים עוד לפני, בלי קשר לסיבוב הופעות. זה לא סביר שיקרה, אבל גם לא בלתי אפשרי. נראה שהם יחזרו להופיע רק כדי לגבות את האלבום וזה יקרה כמובן רק מתי שהוא ישוחרר, אבל אפשר להאמין
השאלה באמת עד מתי בדיוק תהי בארה"ב.

Aerosmith2006

New member
אני עוד רק חזרתי מארה"ב.... ../images/Emo9.gif

אמרתי שכשנסעתי, בדיוק עכשיו - זה היה המצב. בלי שום קשר אני רוצה לנסוע להופעה - שתתקיים בחופש הגדול - זה כבר תלוי איפה הם יופיעו, אני אתאם את זה במיוחד ככה שאין סיכוי לפספס :]

בָלבָל

New member
אני כמובן כל עוד תהייה לי ויזה... בטוח שם

ארה"ב 2008/9 (תלוי באיזור ההופעות) אני רוצה להגיע להופעות בבוסטון.. אבל - זה הכי בעיה ויקר להשיג שם מיקום טוב... אז אולי אוותר על זה בשביל קצת פחות תחרות על המקומות הטובים.

AeroTom

New member
../images/Emo6.gif לענבל מותר

בכל מקרה גם לטיול מוזיקה של 2008 הם כנראה יכולים לקחת את הויזה שלהם ולדחוף אותה איפה שהוא, כי הקרואוז אמורים להגיע לאירופה. אבל יום יבוא...

AeroTom

New member
ברור.

משהתחלת לעבוד שם אני כבר שומר אצלי "קופת כסף מושחת" בשביל שתנצלי את הגישה שלך שם לכל מיני דברים שיעזרו לי...אולי שנה הבאה אנסה שוב את מזלי בשביל טיול המוזיקה של 2009

בָלבָל

New member
עובדת שם????

ולחשוב שעוד שילמתי 450 שקל אז ולא ניסיתי בסוף
זה בהחלט בזבוז כסף מטורף אני אנסה בקרוב (כל פעם אני אומרת את זה) סתם אני מניחה שאני אנסה בעוד כמה חודשים טובים, אולי כשיהיו שמועות שהלקה מתחילה לסיים את האלבום או משו...

lollapalooza

New member
בההה אני לא עובדת "שם".

כלומר, לא בשגרירות. אבל ענבל, ברצינות, אני לא רואה סיבה למה שלא יתנו לך ויזה (ולמה לא לנסות עכשיו? היא לעשר שנים...)

white russian

New member
אל יאוש רותם

בסופו של עניין אני מאמין שכל זה מסתכם ברצון פשוט צריך לרצות מספיק ובסוף זה יקרה ומי יודע it might even be sooner then you think

kulla m

New member
לא אכפת לי שזה לא קשור...

אבל מ'זה כול פה טסים לחו"ל כל הזמן?? קחו גם אותי!

SaintJohn

New member
יה, כיף לך!

כמו שאמרו לך, יכול להיות שהאלבום יצא מוקדם מהצפוי, ואז אולי יהיו הופעות שתוכלי ללכת אליהן לקראת החזרה לארץ. ואמנם זה לא אותו הדבר וזה לא מהווה תחליף ראוי, אבל אני הייתי גם אולי מברר אם יש איזו להקת מחווה שלאירוסמית' שמופיעה באיזור שלך. גם זה יכול להיות כיף. אני מקווה בשבילך שיתמזל מזלך

AeroRotem

New member
תודה רבה

וואו! תודה על העידוד והעצות חבר'ה! ממש הצלחתם להפיח בי תקווה מחודשת! הרבה שאלו עד מתי אהיה שם אז ככה אני נוסעת ב 28.11 ומתוכננת להשאר שם חצי שנה אבל... אם אני אדע שתקופת זמן לא ארוכה אחריי שאני אמורה לחזור תהיה הופעה שלהם אני אעשה הכל בכדי להשאר. עכשיו כל מה שנותר זה לראות מתי יצא הדיסק, הא? נ.ב: אמנם זה לא קשור, אבל למי שהזכיר את הוויזה, זה הזמן להוציא, הם כנראה במצב רוח ממש טוב ו 95% ממי שעמד איתי בתור אושר ןהכי מצחיק שאחריי אליבי ארוך ותשובות מושלמות לכל שאלה שלא תצוץ שאלו אותי שאלה אחת ויחידה: למה את רוצה וויזיה? זהו! נשבעת!

למעלה