הופעות מישהו?

הופעות מישהו?

כנראה ששולחים אותי ללונדון. אני בוחרת מתי, לפני או אחרי הבגרויות ואולי אפילו כבר בספטמבר. ואני בוחרת לפי הופעות, אלא מה. למישהו יש תאריכים של הופעות טובות בלונדון בחודשים הקרובים? זה יעזור לי מאוד להחליט מתי לטוס
. זאת תהיה הפעם ה2 שלי בחוצלארץ! איזה כיף

DinoJr

New member
יש בקרוב איזה פסטיבל

באמת שאני לא זוכר מתי ואיפה בדיוק (איפושהו על האי :) עם אודיוסלייב, איירון מיידן ועוד כמה. חפשי באתרים של פסטיבלים.

gonishia

New member
יש מלא פסטיבלים בסוף אוגוסט

אין אין אין יש מליון פסטיבלים בלונדון או סתם באנגליה!!! לכי על זה ובגדול! www.virtual-festival.com נראה לי זו הכתובת

אין לי מושג איך להגדיר את סוג המוזי

קה שלהם.. הם נכנסים תחת ההגדרה בריטפופ.. אם זה עוזר... חח אבל זה לא פופ.. חח.. בקיצור זאת הלהקה הכי טובה שיש... אני בטוח שאתה מכיר כמה שירים שלהם.. הכי מפורסם.. וכמו כן הכי מאוס Creep אבל אתה בטוח מכיר גם את Karma Police Street Spirit וכו'.. בקיצור הם סוג כזה של רוק... תשמע אותם וישר תתאהב.. אני ממליץ אישית האלבום שהכי עשה לי את זה Ok Computer האלבום הכי טוב ששמעתי בחיים שלי... מומלץ בחוווום.. :)

hgvrycuihnhuyb

New member
מה הקשר?

אתה מדבר על radiohead מדובר בכלל על שילוב של pearl jam ו-saondgarden ועוד להקות מסיאטל קליפים צולמו שם ואחד השירים המוכרים הוא hunger strik זה קצת יחדש לכם משהו... "הגיטריסטית השמאלית"

Jezebel Woman

New member
וואי. איזה כיף לך! תבדקי את

הפסטיבלים שכתבו לך כאן, ותחפשי באינטרנט טוב-טוב מידע על הופעות לפני שאת טסה. יהיה כייף! יעל

למעלה