הופעות ומסיבות!

• פותח הנושא ongy1
  • פורסם בתאריך

ongy1

New member
GET READY FOR THE PHATNIN' MOTION

Fellas... the temps are high, the vibes get shakey, and the apes are climbing down the trees for the poetry in motion is getting closer... Friday, Jan. 20th the senseless funk party of 2006- live on stage: Funknstein the Band- celebrating thier new blazin hot album funk soul and chunky beats all through the night with Dj navaro, sefinad de la cool and Dj oneg A.k.A the pleasure CLUB 1921- KIBUTZ EIN HAROD M. 0528-695259 ...ain't no party like da p-funk party cause the p funk party dont stop

zoioz

New member
דקל וספי ב"מאנקי ביזז"!!!!!

אנחנו גאים לארח השבוע את הDJS ספינד דה לה קול ודוקטור Fאנק !!!! סקולמסטר שלנו יצטרף אליהם על הפטפונים, לערב שכולו פ'אנק טהור. "לילה בר" בן יהודה 77 תל אביב מתחילים ב2200. עד חצות הכניסה ב10 ש"ח. יהיה טרוף

Funknstein

New member
יום שבת 14.1.06 - פאנקנשטיין מארחים

פאנקנשטיין בסיבוב הופעות לרגל צאת דיסק הבכורה והפעם בבארבי תל אביב מארחים את מאור כהן וגל תורן (מרסדס בנד). יום שבת 14.1.06 בשעה 22:00 מסיבת פאנק (וקצת רוקנרול) ופאן ללא פשרות שירה- אלרן דקל גיטרה בס ושירה- שחם אוחנה תופים – תמיר ברזילי גיטרה חשמלית ושירה- עילי בוטנר קלידים ושירה- אלון פרימן סקסופונים ושירה- שלומי אלון חצוצרה ושירה- ספי ציזלינג טרומבון ושירה- יאיר סלוצקי נתראה

k34

New member
17.1.06 מצ'ומרה ודן תורן בקולטורה!

לאור בקשות הקהל, ביום שלישי 17.1.06, מצ'ומרה מארחים שוב את דן תורן והפעם במועדון הקולטורה-הרצל 154 ת"א מחיר כניסה - 35 ש"ח www.machumara.com

ongy1

New member
יום שישי 20/1 בעין חרוד!!!

כל חתולי וחתולות (בעיקר חתולות) ה-funk באשר אתם.... קריאה אחרונה----ביום שישי הקרוב החל מ22:00 club 1921 פותח את שעריו למסיבת funk בליין poetry in motion.... הופעה מיוחדת וחגיגית של funknstein the band, החתולים הכי מגניבים ביבשת שחוגגים את בחודש זה את יציאת אלבומם החדש.. על המוזיקה sefind de la cool, Navaro, Oneg וצפו להפתעות... לפרטים נוספים 0528-695259, 0528-695282. aaaaahhahahahahahahah

groove merchant

New member
!!!??say wat broder

phatnin`...?phatnin` indeed!me belly`s gettin bigger by the minute(fat cat getting fatter)... poetry in motion,i fink i`m going quwaizy!

Trujillo

New member
שלום,אני לא כותב בפורום,אבל אני

צופה בהודעות הנכתבות פה כבר דיי הרבה זמן,רציתי לדעת אם אפשר לשמוע איפשהו את החומר של פ'אנקנשטיין איפשהו?(חוץ מבהופעה)

Funknstein

New member
הדיסק והאתר.....

הדיסק נמכר בהופעות ובסוף החודש יוצא לחנויות. באתר http://www.funknstein.com אפשר לשמוע את הסינגל הראשון מהדיסק W.G.T.A. may the funk be with you

Trujillo

New member
תודה רבה,ויש לי עוד שאלה קטנה...

כמה עולה כרטיס להופעה?

dweck2k

New member
יום חמישי פ'אנקנשטיין לייב בעסק.

נראה לי שיהיה חם...

funky אותי

New member
היה

כזה : (------------------------------------------------------) גדול! ממש ממש נהנתי. פאנקנ'שטיין, God Bless you. Bless you and bless the T A K I L A!

BaSeLanG

New member
Massive Hot Rain On Black Moonlight

מחרררר ביום שני ה23 לחודש יש מסיבה ענקית במועדון ה"לילה" בן יהודה 77 תל אביב. תקלוטים: (WALTER (Scratchurity ****Sensi crew soundsystem**** ****D.J Barak Shneider**** ****D.J Skit**** רק ב10 שקללללללללללל פלייר הופעות: היישר מהP.R Troopers: ***לוקץ' איש המערות*** ***פלד האימתני*** ובנוסף: ***ג'יזמו*** (בייסלאנג) ***קרח*** האחד והיחיד כולכם מוזמנים לבוא ולהרגיש כמו בבית עם כולם וכל זה רק ב**10** שקל בהרשמה או עד 24:00 (אחרי ב20) פרטים נוספים ניתן להתקשר ל0524713232

למעלה