הופעות הקיץ..לאן אתם הולכים?

i love skat

New member
הופעות הקיץ..לאן אתם הולכים?../images/Emo79.gif

29.7.07- הופעת ה-100 באמפי וואהל, תל אביב 12.8.07 - כפר המוזיקה בניצנים מכירת הכרטיסים החלה אבל מומלץ לאסוף דציבלים (פקקים או לשוניות של קוקה קולה) כל הופעה בכפר "עולה" 15 דציבלים האתר לרכישת כרטיסים ניתן לרכוש כרטיסים להופעות באתר של הדרן או בטלפון 6646* קיץ 2007 - אילת במהלך חודשי הקיץ יתקיימו הופעות לאורחי רשת מלונות "פתאל" באילת. ההופעות אינן מלאות (כ-40 דקות) ויערכו בבמת החוף של חוף "קלאב מד". . רוב ההופעות הן ביום שישי, בשעה 23:00. הכניסה היא לאורחי הרשת בלבד ולא תתאפשר רכישת כרטיסים חיצונית (או כניסה ללא אישור) התאריכים: 20.7.07 27.7.07 30.7.07 (יום ב') 10.8.07 17.8.07 21.8.07 (יום ג') 31.8.07 14.9.07 5.10.07 מי שהולך לאחת ההופעות שיסמן
ואת התאריך.. ומי שלא יסמן
ואת הסיבה..

שירה 94

New member
../images/Emo45.gif 29.7 ישששש...הופעה ה-100

איזה כיף..אני מתההה..אני טוחנת לאנשים את המוח עם זה...לפחות זה משהו טוב, לא???

i love skat

New member
../images/Emo45.gif הולכת ל1.8 בכפר המוזיקה ../images/Emo13.gif

יהיה טוב
תבואו!

אני הולכת ל:

הייתי באילת ב-29/6 יכול להיות שאני אלך לשם שוב מתישהו אני הולכת להופעת ה100 ולהופעה בנתניה

הולכת להופעת ה- 100!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

עוד שבועעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מחכה להופעה הזו.. זו הולכת להיות הופעת השנה.. וזו תהיה ההופעה הראשונה של הראל שאליו אני הולכת.. אני כל כך מתרגשת...

שירה 94

New member
הראשונה?? וואו..את בטוח תהני..ההופעות שלו

מדהימות.. בשבילי זאת השלישית ואבא שלי עדיין לא הבין ממה אני נהנת כל פעם.. הרי זה אותם שירים.. אבל אין על ההפעות..זה מדהים.. את תראי..לא תרצי לחזור הביתה.. איזה שורה את?

גם ההורים שלי לא מבינים למה אני הולכת לכ"כ הו

הופעות שימשיכו לא להבין, העיקר שאני נהנת והם ממנים אין תלונות

כן.. הראשונה..../images/Emo39.gif

כל השנה לא יצא לי ללכת להופעות של הראל בגלל התיזמון, המיקום והצבא.. אבל עכשיו אמרתי שאת ההופעה הזו אני לא אפספס.. ובלי לחשוב פעמים הזמנתי כרטיס.. למרות שהזמנתי בימים הראשונים אני בשורה 2 בצד... (מקווה שאני אראה טוב..).

../images/Emo45.gif12.8 - כפר המוזיקה . בע"ה . :)

ויש לו בסוף החופש הופעה באשקלון , שבע"ה גם אלייה אני הולכת . חע . D;

למעלה