הופעות בישראל...

Deanb

New member
הופעות בישראל...

האם דובר אי פעם על הופעות של אנסטסיה בישראל? האם ישנם מגעים נכון לעכשיו? האם אנסטסיה בכלל מופיעה כרגע? תודה

יש מגעים להביא אותה

יש גם עצומה שנועדה להראות שהיא כן תוכל למלא איצטדיון מלא. |בושה, אין לי קישור
|

א ו ח נ ה

New member
בדיוק נכנסתי לעדכן בנוגע לנושא הזה

לצערי הרב קיבלתי עכשיו טלפון מהגורם שהיה מעורב במשא ומתן והויע לי שהמשא ומתן להבאת אנסטסיה ניפסק בגלל חוסר הגמישות של הסוכנים שלה בנוגע למחיר ההופעה שהיה גבוה בצורה מוגזמת. אז נכון לעכשיו - אנסטסיה לא תגיע לישראל.

מהה?? לאא!!

זה לא מוגזם!
גם 500 זה לא מוגזם! אני רוצה את אנה! אני אבוא להופעה! מבטיחה! נשבעת! רק תביאו אותה
טוב אבל אוחי בינינו אין לי מה להתלהב אני כבר הייתי בהופעה שלה באיטליה.. (כולם להפיץץץ! סתאם כולם כבר יודעים
) יואווווווווווווווווווווווווווווווו.. שאני חושבת על זה... את א-נ-ס-ט-ס-י-ה אני ראיתי!!! את מי?! את א-נ-ס-ט-ס-י-ה!

אלסופי

New member
מתלהבת..

האמת היא שאם הייתי מישהו אחר הייתי אומרת שאת ממש ממש מתלהבת אבל בגלל שאני אומרת את זה אני יכולה להגיד לך שזה לא נקרא להתלהב זה פשוט ענק ענקי ומדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי שיתמזל מזלי יום אחד ואני אראה אותה מעבר למסך..אוף! זה ממש חלום שאני יודעת שלא יתגשם:( באססססססה

adii1201

New member
לאלאלאלאלאלאלאלאלאלא אתה לא

אמרת את זה
יאללה נו אוף שיעשו משו המארגנים הדפוקים האלהההההההההההההההההההההה אני לא מאמינה שאין לה חלק בעניין הזה!!!!!!!!! דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifהמנהל מקלל..

יגאל, תיזהר
המנהל יגאל עלול לחסום אותך עקב גידופי פה

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifבמילה 1../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

כוססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס רבבבבאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה