הופעות בירושלים? האם צפויות הופעות של פוליקר בירושלים בזמן הקרוב?
ע עצמוני 84 New member 16/2/06 #2 גמני מצטרף לשאלה.. היתה אומנם הופעה בתיאטרון ירושלים אבל זה היה לפני הרבה מאד זמן.. אני חושב בסוף הקיץ שעבר באיזה מוצש..
גמני מצטרף לשאלה.. היתה אומנם הופעה בתיאטרון ירושלים אבל זה היה לפני הרבה מאד זמן.. אני חושב בסוף הקיץ שעבר באיזה מוצש..
ר רינה ד New member 16/2/06 #3 אמורה להתקיים הופעה בירושלים כנראה במרץ...(ואם לא יהיו פירסומים אז זאת תהיה הופעה סגורה לקהל...)
ר רומיאו האחת New member 17/2/06 #4 זו הופעת התרמה למען ילדי הגן השיקומי בי-ם- יהודה פוליקר בהופעה תיאטרון ירושלים אולם "שרובר" תאריך-20/3/06 שעה: 20:30
זו הופעת התרמה למען ילדי הגן השיקומי בי-ם- יהודה פוליקר בהופעה תיאטרון ירושלים אולם "שרובר" תאריך-20/3/06 שעה: 20:30
ק קרן ב1 New member 17/2/06 #7 למען האמת, זאת לא הופעת התרמה... זאת מסיבת יום הולדת לרינה!!!!! כי ב-20.3 יש לרינה יום הולדת, ויהודה החליט להופיע לכבודה ולכן - נוכחות מלאה חובה, ונא לא לשכוח להביא את העוגה כי... אין אין אין חגיגהההההההה בלי בלי בלי בלי עוגהההההההההההההה!!!!!!!
למען האמת, זאת לא הופעת התרמה... זאת מסיבת יום הולדת לרינה!!!!! כי ב-20.3 יש לרינה יום הולדת, ויהודה החליט להופיע לכבודה ולכן - נוכחות מלאה חובה, ונא לא לשכוח להביא את העוגה כי... אין אין אין חגיגהההההההה בלי בלי בלי בלי עוגהההההההההההההה!!!!!!!
ר רינה ד New member 17/2/06 #8 גם קוראסונים יתקבלו בשימחה... אתם קולטים איזה כייייייף לי לחגוג בהופעה של יודה...
I illani New member 18/2/06 #14 זו תהיה הופעה כמו של היום ? היא תפורסם בעתונות ותהיה מכירת כרטיסים חופשית או שזו תהיה הופעה 'סגורה'?