הופעות ביום חמישי

pikitup

New member
הופעות ביום חמישי

יופיעו: Man Alive Punkcake My Name Is Nobody במועדון הג´אם בירושלים נידמה לי שההופעות בחינם אבל תתפסו אותי במילה

זיגהייל

New member
זה יום חול תיסע באוטובוס

כל הפאנקיסטים כאלה עצלנים. וההופעות כן בחינם אבל תתבקשו לתת תרומה כדי לממן את הגעתם של פאנקייק מתל אביב (די דפוק אני יודע)

ShLuMp

New member
למה דפוק?

מה הקטע במקום להגיד תודה שעושים אחלה הופעה בחינם רק תלונות יש לאנשים פה... במקום לקחת מכל אחד 20-30 שקל כמו בהופעה רגילה פשוט כל אחד נותן כמה שמתאים לו! כמה כבר עולה ההסעה של פאנקייק? 200 שקל? אז יבואו 150 איש וכל אחד ייתן 2 שקל וכבר הם כיסו את ההוצאה הזו ויותר!

ShLuMp

New member
רגע רגע

שלא תחשבו שהתכוונתי שתביאו רק 2 שקל כן?! תביאו יותר! ויהיו עוד הופעות חינם!

זיגהייל

New member
אני אגיד לך למה

כי כשאני הולך להופעה בהופעה שהיא בחינם אז אני לא מצפה שישלמו לי על ההסעה. אם הם רוצים שישלמו להם על הנסיעה שלא יעשו הופעות בחינם. חוץ מזה שהם באים מתל אביב שזה לא בדיוק הקצה השני של העולם. זה לא עולה כזה הרבה כסף אז שלא יתבכיינו.... האמת היא אבל שאני רואה למה הם יירצו כסף על הסעות כי זה מעצבן לשלם בשביל להופיע אבל הצורה שעושים את זה קצת מעצבנת. קשה לי להסביר למה... ד"א ביום רביעי 11.9 יש הופעות בחוף השרון בהרצליה ושם זה תרומה של 15 שקל אבל זה ככה כי זה מקום פתוח ואי אפשר ממש להכריח אנשים לשלם........ לא יודע אולי אתה צודק. בכל מקרה נתראה מחר בהופעות.

Sham 69

New member
פחחח ..

למה שאני אתרום בשבילם לעזאזל? שלא יגיעו מצידי, מעניין לי את הזין חשבתי שתורמים למשהו חשוב.. לא יודע..

ו...

כמה דברים הבנתי שאנשים לקחו מאוד קשה את הפרסום שהכסף הולך אלינו כי אנחנו באים מת"א- אז תדעו שזה לא נכון לחלוטין הכסף מתחלק שווה בשווה ביננו מאן אלייב ומיי ניים איז נובאדי- וכל העניין של התרומות לא רלוונטי בכלל בשבילנו, אז כל מי שחושב שלתרום כסף ללהקות עצמאיות זה לא מגניב - שלא יעשה את זה, אנחנו נשלם בשביל הדלק של עצמנו, תודה.

...

והדבר הראשון שקפץ לי לעין זה שפה אנשים מתעסקים רק בלהתבכיין על הלהקות וללכלך על אנשים כמו יותם ברור שכולם פה חושבים שיוסלס להקה פיצוץ, כי אתם באים להופעות שלהם כל הזמן אז תסתמו את הפה ותראו כמה שזה מגניב שיש פה להקה ברמה כזו זה בסדר לקנא, ואם אתם לא אוהבים את המוזיקה אז תשארו בבית מול המחשב אבל כדאי שתפסיקו ללכלך ולהגיד שטויות כי בכל זאת אנשים עובדים קשה ולא עשו לאף ילד מטונף שום דבר

OPERATi0N_iVY

New member
זה שהכסף לא הולך לפאנקייק...

לא משנה את העובדה שאתם בכלל לא משהו...

זיגהייל

New member
התנצלות בערך

לא התכוונתי להגיד שזה לא בסדר שאתם מקבלים כסף על הסעות אלא שהדרך שבה זה פורסם קצת דפוקה. (כאילו שההופעות בחינם אבל יש תרומה. עדיף פשוט להגיד שמחיר ההופעות הוא תרומה) וג´יימי ממן אלייב הוא זה שאמר לי שהתרומה הולכת לממן את הנסיעה שלכם אז כנראה הייתה איזו אי הבנה בשיחה שלנו. סליחה.

ShLuMp

New member
באמת

לתרום ללהקות שמופיעות זה לא משהו חשוב?! לדעתי זה מאוד חשוב!

אני הייתי תורם לכל הופעה כמה שצריך

אבל בשביל זה אני צריך דרך להגיע אל ההופעות....

למעלה