הופעות בחנוכה

שבי38

New member
הופעות בחנוכה

היום עמדתי בשער הגן וחיכיתי שיפתחו. שמעתי שיחה בין שתי אימהות צעירות שכל אחת מספרת כי תיקח את הילד לפחות לשלושה מופעים בחופשת חנוכה. זה נורמלי ? עיזבו את העלויות אבל האם פסטיגל שעוסק השנה בפייסבוק ועוד מתאים לילדים בני 3-4? ואחר כך "מותק של פסטיבל " וגם " גיבורי האור" וגם "מרקו " . אני לא רואה את נועה שלי שורדת את כל זה . מחר פעם ראשונה אקח אותה ל"יובל המבולבל" וגם כאן קניתי כרטיסי בקצה השורה במידה ותרצה לצאת לא נפריעה לאנשים אחרים . זו רק אני שחושבת שכל זה מוגזם ומיותר?

KerenOr שלי

New member
את בסדר גמור.

אני בדיוק ככה. שום מופע מבחירה מושכלת. יש לנו מנוי לתיאטרון "שלנו" וזה מספיק. חגיגת הסיליקון לא מוצאת חן בעיני בכלל. וגם אני תמיד קונה כרטיסים בסוף האולם.

חגיגת הסיליקון

אהבתי את הכינוי הכל כך מדוייק הזה. גם אני מעולם לא לקחתי את ילדיי לאף אחד מהפסטיבלים, אני חושבת שכל הנושא הזה בעייתי, רחוק מאוד ממה שהיה כשאנחנו היינו ילדים ולמען האמת אני כילדה גם לא הלכתי לשום פסטיבל, אני חושבת שזה היה שיקול כלכלי, מעולם לא שאלתי את הוריי אבל אני לא זוכרת שהיה לי חסך בנושא. באמת מעניין לשאול את ההורים מה היו הסיבות לא לשתף אותנו בחגיגות האלו...

ה ש מ ח ה

New member
אנחנו היינו פעם אחת בהצגה "מלך החיות"

הסבתא הזמינה אותנו ולא היה לי נעים לסרב- הם היו בני 4 בערך. האמת היה טוב ממה שחשבתי והם ישבו יפה כל ההצגה והקשיבו אבל זה היה כשעה וזה זמן סביר. אני לא חסידה של אולמות סרטים והצגות בגיל זה וקשה לי להסביר למה. אנו מדי פעם בקיץ הולכים לאירועים בפארקים וזה מספיק לי. חבל על הכסף- מעדיפה אטרקציות הכוללות תנועה. הבעיה היא- שבגן העיריה כל הזמן מפרסמת הצגות ומופעים והילדים מביאים כל פעם את ההודעה עם ציפיה שנלך פעם זה יובל המבולבל ופעם רינת ויויו וכו'. הילדים מצטערים ומאוד מתאכזבים שאנו לא הולכים וקבת צובט לי בלב שאני מאכזבת אותם. מאחר שאנו דתיים אז הבעיה גדולה יותר- יש תכנים שלא מתאימים ויש גם תלבושות לא צנועות של האומנים שמטרידים אותי.

גילית11

New member
יש הצגות איכותיות צריך לדעת לבחור

כמו בכל דבר בחיים זה עניין של מינון ואיכות. אני הייתי פעמים ב מותק של פסטיבל ודווקא היה בסדר. נושא המופע בדרך כלל נע סביב העברת מסר כגון איכות הסביבה וכו. מהמשתתפים בהצגה כוללים למשל את טוביה צפיר, מיכל וכו שהם נהדרים בעיני. בשנה שעברה לקחתי להצגה בת הים הקטנה שהיה מעולה והיו הרבה פידבקים חיוביים מהורים שלקחו. פשוט צריך לדעת לבחור. לפסטיגל השנה בנושא רשתות חברתיות לא הייתי לוקחת. מספיק יש מחשב בבית.

תלוי בתקציב של כל אחד מאיתנו.הבן שלי יילך

לפסטיגל,ואקח אותו לסרט בקולנוע.רציתי מאוד ללכת להצגה "שכחו אותי בבית" אבל ראיתי את המחיר וויתרתי.

ריטה1

New member
אז עם הגדולה אני נגררת לפסטיגל

בעל כורחי.בשבילי כל החרטה הזה, זה לגמרי סבל. בני הדודים שלה נוסעים, וגיסתי קונה לנו כרטיסים, נוסעים ביחד ברכבת, סה"כ חוויה, והביחדנס חשוב לי לא פחות. אבל מצד שני, הולכים היום גם להצגה של יוסף וכתונת הפסים, שיהיה קצת תרבות לאיזון. הקטנה, אולי אקח אותה לזהבה ושלושת הדובים. יש לנו במועצה, הצגות נהדרות, גם לגדולים, גם לקטנים וגם למבוגרים, כך שאין צורך להתרוצץ בכל העולם. אני דוקא ממש לא אוהבת את כל הדמויות שיש היום, את טוביה צפיר, שמנסה להצחיק את ההורים, במקום את הילדים, את יובל המבולבל, שיש לו קול של פדופיל, ועוד כל מני, שמנסים להבל את הילדים.

למעלה