הופעות אתמול

uri sXe

New member
הופעות אתמול

וואו. היה בן זונה ברמות אחרות אתמול.
תודה רבה לקידס אינסיין על האלבום הנפלא וההופעה המטורפת אתמול. העפתם לנו ת'צורה.
וגם לבוא לבר שלמרות של ישי לא היה זין להופיע בכלל היה אדיר.

וזין על אלימות

gs1234

New member
זאת לא ביקורת:

ההופעות היו פצצה, ובאו המון אנשים! היה ממש כיף. קורי היה ממש מלא אנרגיות בהופעה של קידס אינסיין, וזה באמת מרגש שהדיסק שלו יצא בריליס מסודר בלייבל ידוע. מזל טוב! גם בוא לבר היו סבבה (ממתי הם הרכב של שישה?). אני אוהב הופעות בסאבליים. הסאונד מעולה, יש מזגן טוב (שדווקא אתמול לא עמד בעומס) והבמה יוצרת קצת אפקט של "מופע רוק" שזה די קול בעיניי.

אני אישית הכי נהניתי מלאנצקרון. כמעט שנה עברה מאז ששמעתי אותם בפעם הראשונה, ואתמול בהופעה, על הבמה הזו, ראיתי את השואו של אוראל, שאני ממש אוהב, מלווה בנגנים אדירים, ובעיקר בנגינה המהממת של פלג בגיטרה. השירים מעולים, המילים (מה שהצלחתי להבין) מיוחדות (גם בשינקין פאנקס היו אחלה מילים... זה טוב שזה בעברית, לדעתי) והקאבר של סקרודרייבר היה גאוני. תודה.

בדיוק באתי לפתוח שרשור בנושא

דברים טובים שהיו אתמול:
כל הלהקות היו אחלה, לא משתגע על הסאונד במקום אבל עדיין כל הלהקות נשמעו טוב.
היו הרבה אנשים, כולל לא מעט כאלה שאני לא מכיר וגם כמה שהרבה זמן לא ראיתי בהופעות.

דברים פחות טובים:
קהל אדיש מאוד בלאנצקרון. כבר הרבה שנים שרוב הקהל בסצינה מתלהב מלהקות רק לפי מדד הפופולריות החברתית של חברי הלהקה והרבה להקות טובות מופיעות באופן קבוע מול קהל של משלבי-ידיים שמתעקשים לעמוד רחוק מהבמה (זה במקרה שמישהו טרח להיכנס להופעה שלהן). אני שונא את זה ואני אוהב את לאנצקרון.
חוץ מזה היה מבאס שהפוגו היה כואב והיו גם כל מיני אידיוטים שעשו שטויות "MOSH". לא כיף לרקוד ככה וזה גורם להרבה אנשים לא להיכנס לפוגו כדי לא לחטוף איזה מרפק של טמבל בפנים.
הסאבליים (מה זה החרא הזה שאי אפשר לצאת מהמקום עד ההופעה האחרונה?!)
וכמובן הדגנרט הזה שניסה להתחיל בסוף מכות.

בסך הכל היה כיף! תודה ללהקות!

bad religion

New member
לגבי לאנצקרון!

קודם כל, להקה מעולה וחברים טובים.
אני מבין שיצא שכ-א-י-ל-ו עשיתי עליהם איזו דאחקה, זו לא היתה הכוונה שלי בכלל, אני ממש מכבד את הלהקה שלהם וגם את קידס אנסיין, פשוט להקות מעולות.

אם מישהו מהלהקה הבין שאני מסטלבט, אני רוצה לבקש סליחה.
תודה לכולם על הערב אתמול, היה אחלה!

mazehashtuyot

New member
ברק אתה מנסה לרמוז שאנחנו

לא פופולרים מבחינה חברתית????
ישי - ........

אתמול באמת היה אחלה, בסאבליים היו נחמדים בטירוף מי היה מאמין
לא ידעתי על הקטע הזה שהם לא מרשים לצאת זה נשמע קצת לא חוקי
לא משנה תודה לנדב שהזמין אותנו ולכל מי שהיה, ולמספר לא מבוטל של אנשים, תודה שלא הייתם ;)

בקרב אנשים שבאים להופעות פאנק\הארדקור

אל תיעלבו, גם מחלקת חניקות שוטרים ככה.

אפשר לצאת, אבל אז אי אפשר להיכנס שוב.

סליחה

אני לא פופולרי.

gs1234

New member
יצאתי ונכנסתי פעמיים, עם החותמת שלהם על הזרוע

יצאתי ונכנסתי פעמיים בין הלהקות, בלי שום בעיה. יצאתי לגמרי מהמתחם (יש מכולת נחמדה בסלמה פינת הרצל).

אולי מפלים אותך לרעה?

IDNTFS

New member
אתה לא יכול להכריח אנשים לרקוד כמה וכמו...

שאתה רוצה, ולהגיד להם איך להנות מהופעה. לי היה ממש כיף ביום רביעי ולא עמדתי קרוב לבמה ולא "רקדתי פוגו", ושילבתי ידיים כדי להדוף באפקטיביות את הליצנים שנהנים כשאחרים מתמסרים בהם מקיר לקיר כמו כדור מחניים. חוץ מזה, לאנצקרון, ספציפית, זו להקה חדשה ולא הכי מוכרת, ושלא מנגנת את המוזיקה הכי קליטה בעולם. בנוסף, בשתי ההופעות שאני ראיתי שלהם (ואולי אני לגמרי לא מפרש את זה נכון, אבל זה מה ששמתי לב אליו) זה לא נראה כאילו חברי הלהקה היו ממש צמאים לאישור פיזי של הקהל. הם לא דיברו בין השירים וכמעט לא זזו בעצמם (חוץ מיוני).

חרטא

אני לא יכול להכריח אנשים לרקוד, אבל אני כן יכול לקוות שהם ירקדו.
וזה נראה לי סביר לגמרי לצפות מאלו שכן רוקדים שלא יכאיבו לאנשים אחרים שמנסים לרקוד. אתם רוצים לעשות "טחנות רוח", לתת בעיטות בגובה ראשים של אנשים או איזה שטות אידיוטית אחרת? עשו טובה וזוזו למקום שאני לא אצטרך לחטוף את המרפק\רגל\אגרוף\לאיודעמה המסריח שלכם בפרצוף שלי כשאני מנסה לרקוד.

למעלה