הופעות אנפלאגד

mudhoney

New member
הופעות אנפלאגד

של נירוונה ופרל ג'אם, מתישהו ביום ראשון הקרוב, VH1, יהיו גם שידורים חוזרים כנראה..

E GirL

New member
אחלה../images/Emo45.gif

כבר שנים שאני מנסה לתפוס ת'אנפלאגד של פרל ג'אם...

DeaD enD

New member
ההופעות שיהיו מחר (היום כבר)

רוב ההופעות אותי משעממות (ממה שיהיה היום)....ההופעה היחידה ששוה לראות (שוב!!)היא האנלפאגד של נירוונה....אין לא את האנפלאגד של פרל ג'אם ולא של אליס אין צ'יינס....יש של כמה להקות לא כל כך מוכרות...ויש של אריק קלפטון....האנפלאגד של נירוונה הוא בשעה 17:30 אם אני זוכר נכון...חוץ מזה אין הופעות טובות מחר...

E GirL

New member
מה?? בסוף אין פרל ג'אם?

חבל דפוקים הVH1 האלה...

למה אין?

בטח שיש.. אני אעדכן אתכם: בשעה 17:00 יש את האנפלאגד של נירוונה. שעה לאחר מכן,ב 18:00,וזה לחובבי הרוק הקלאסי כמו אנוכי,יש אנפלאגד של רוברט צמח וג'ימי עמוד,שהם הזפלינים היוצאים. ואם אתם אוהבים את מר אריק קלפטון,אז גם יש אנפלאגד שלו ב 21:00. וכעבור שעתיים וחצי,בשעה 23:30,יש את האנפלאגד של הפרל ג'אמים. --כל ההופעות הנ"ל הם ביום ראשון בלבד,כלומר היום-- תהנו.

אוף אני כבר לא יודעת מה לחשוב..

עכשיו גם אני מרוגזת. במקום אחד כתוב שיש את האנפלאגד של פרל ג'אם,ובמקום אחד כתוב שאין , ובמקום כלשהו היה כתוב מוקדם יותר שיש,ועכשיו שינו. דפוקים אלה.עיצבנו גם אותי. הפסדתי את האנפלאגד של פרל ג'אם מלא פעמים,ובטח ישדרו את זה רק בעוד חודשיים או משהו כזה.אוף אבל שאר ההופעות נכונות...אבל פרל ג'ם לא
.

mudhoney

New member
אוח

פספסתי את הופעת האנפלאגד של נירוונה, רציתי להקליט, חוץ מכמה שירים מהאנפלאגד לא ראיתי כלום. אבל את אליס ופרל ג'אם הם שמו די הרבה בחודשיים האחרונים.. יצא לי להקליט את ההופעות לא מזמן. אני אברר אם יהיו עוד שידורים בסגנון בימים הקרובים ואחזיר לכם תשובה.

mudhoney

New member
הנה לכם

11.9.2003 0600 VH1 Hits 1000 Then & Now 1100 Latin Top 10 1200 Shakira Unplugged 1300 Sting Unplugged 1330 Mariah Carey Unplugged 1400 REM Unplugged 1430 Pearl Jam Unplugged 1500 Nirvana Unplugged 1600 George Michael Unplugged 1700 Bjork Unplugged 1800 R&B Unplugged 1900 Elton John Unplugged 2000 Jimmy Page & Robert Plant Unplugged 2100 The Corrs Unplugged 2200 The Cranberries Unplugged 2230 The Cure Unplugged 2300 Tesla Black Crows Unplugged 2330 Midnight Oil Unplugged 0000 Flipside 0100 Chill Out 0200 VH1 Hits 0230 New Releases עכשיו צריך רק לזכור..

BiRd Of PrEy

New member
מהההההההה????????!!!!!!!!!

לא יודעת למה מקפחים את אליס אבל מה זאת אומרת פרל ג'אם ב2 וחצי?!?!?!!?!?!?! זה אמור להיות עכשיו!! אוף אני אתבע את היס האלה

למעלה