אני רוצצההה ללכת להופעעהה של מירי מסיקה באיזור ת"א והמרכזז.. באיזה יומחמישי אחדד.. איפה אני מבררת מתי ואיפה יש לה הופעות?!? אני פשוטט חייבתת ללכתתת!! ~מכוורההה למירי מסיקהה~
ברגע שאת יודעת איפה היא מופיעה ואת המקום אז את פשוט נכנסת לאתר של ותו מקום.. למשל זה בפיוז'ן אז את נכנסת לאתר ויש לך שם טלפון ואת מזמינה.. כשיהיה לוח הופעות מעודכן אני ארשום לידו את מספרי הטלפון של איפה מזמינים
ההופעות עולות בין 70-90... בהתחלה זה היה 60 אחכ 70 עלה ל80 ואז ל90
כןןן כשכל העולם יבינו כמה באמת היא מעולה {מה שאני הבנתי מהשניה שפירסמו אותה} המחירים יעלו ל160 שקל.. ואז אני לא אוכל לבואא.. \: אממ נקווה שיהיה טוובב.. החלום שלי זה לפגושש אותההה!! אמן! @%@#%סתם שאלה.. בת כמה את??@%#%!
מה זה אומר "עד שנדבר עם מי שצריך"?? עם מי צריך לדבר?!? תעשוו אני אשמח לבוואאא מיריי חח היא כזאת חמוודהה.. אוופפ אבל היא מזה נראתה כאילו היא עצובה כשהיא לא זכתה בזמרת השנה ב"אנשי השנה" בערוץ 2.. כמעט בכיתי בשבילהה.. :|
וואיי חפיפ! בטוח מתישהו היא תגיעעע.. אנחנו מאמינים בהה!! חח (( אני ממש מקווה שיזמינו אותה להופעה אפילו אצלנו ביישוב {שערי תקוה} למה ממש מתאים להם! כל היום מביאים לנו להקות וזמרים.. אז פעם אחת יביאו זמרת שולטת.. זה אפילו יהיה מעוולההה!! חחח
אני הולכת להופעה של מירי מסיקה! אמא שלי נכנסה לחדר ונתנה לי הזמנה להופעה של מירי שתיהיה ב4.10 ברחובות והתחלתי לצעוק משמחה, התקשרתי לחברה שלי והודעתי לה שהולכים להופעה! אני כל כך מאושרת! רציתי לשתף את כולכם בשמחה שלי!!! כיף לי!!!
ייאווווו איזהה כיףף לךךך!! איזה אמא כלההה!!! תהנייי מלאא בוובייי!! ( בזמן שאת תהיי שמה אנחנו נהיה פה ונפנטז על ההופעה שאת משתוללת בה כרגעעע!! ~ד"א.. מזה נ"ש??~