פינקלי...עד כמה שידוע לי הפסטיבל נמ
נמשך חמישה ימים, שערב הפתיחה יעמוד בציון 50 שנות התיישבות בחבל תמר, עם אירוע פתיחה חגיגי...ולמה זה מעניין אותנו...? כי יהודה יופי באותו ערב במתחם נחל זהר יום ג' ה-18 באוקטובר בשעה 21:30, בנוסף ליהודה שלנו כל ערב יהיו הופעות של אמנים אחרים: 20/10-הופעה של אביתר ואהוד בנאי 21/10-הופעות של מירי מסיקה ואחריה יופיע ארכדי דוכין 22/10-הפרויקט של עידן רייכל יהיו גם מופעי זריחה על פסגת המצדה 20/10-דיויד ברוזה 21/10-אביב גפן עם כל מיני אורחים (דניאל סלומון אפרת גוש מטרופולין וכאלה...) 23/10-מיכה שיטרית עם אורח חשוב מאוד ברי סחרוף החמוד וייהיו עוד הופעות וערבי שירה בציבור, יריד אומנים, די ג'יים באוירה מדברית דוכני מזון בר ואפילו פינות צ'ילאאוט... סיורים מודרכים, מרתון מחולות.צעדת ליל ירח...ואנחנו...איכככס אני נשמע כמו איזה מיחצ"ן של הפסטיבל הזה, ואני כולה הולך רק להופעת הפתיחה לא מתכוון להשתקע כל החג בים המלח... אוקצור יקירה...בנוגע לילד לא נראה לי שיש בעיה אבל יותר פרטים תוכלי לקבל באתר הפסטיבל www.z-festival.co.il ובטל' 0809975010 ויש למי שרוצה לבלות כל החופש בים המלח חבילות אירוח שמשלבות כרטיסים להופעות בטל'-09-8633480 זהו יקירתי אם אכן תחליטי להגיע אז שתהיה לך חופשה חלומית ותהני משהותך בארץ...מה שבטוח בהופעה של יהודה את הולכת להינות ובגדול!!! תעשי חיים ושנה טובה לכל אנשינו בגולה...כאן סלימאן ארשעפי. עזה. חחחח...צוחק...ספי סול חיפה ישראל