הופעה

pinkli

New member
הופעה

מתה לבוא להופעה של יהודה אני גרה באנגליה אם יש משהוא טוב בקרוב,או בעתיד הרחוק יותר נורא אשמח לדעת ולתחנן את הביקור שיתאים לזמן והיי אני חדשה כאן..

תזמון מצויין לחופשה בארץ

כולנו בים המלח עם יהודה ב-18/10 וברוכה הבאה לפורום.

ספי סול

New member
את תספיקי לארגן כרטיס ולארוז מזוודה

חג סוכות... יהודה מופיע בפסטיבל התמר מצטרף אל באגסי באיחולים לרגל הצטרפותך למשפחת פוליקר...

pinkli

New member
ים המלח ויהודה????

וואוו! זה יותר מידי בשבילי... (מתה לבקר בים המלח לאיזה עשרה ימים!!!! כמה זמן הפסטיבל? אפשר להביא ילד?(הוא בן שנתיים וחצי) כמה עולה,מה צריכה לעשות? וואוו! אין לי בכלל הרבה זמן......

כן,שילוב קטלני ביותר

הפסטיבל נמשך כמה ימים,מופע הפתיחה שלו הוא כמובן יהודהההההההההה,כרטיס עולה 125 ש"ח ואת יכולה להביא את מי שאת רוצה (וכמה שיותר,יותר טוב).

ענתי44

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ומקווה שיוצא לך לראות כדורגל אנגלי

pinkli

New member
אני וכדורגל..

לא מתחברים ממש טוב, אבל יש לי עכשיו ידיד טוב אירי שלא יתן לי לשהות לצידו אם לא אכנס לזה בגדול.. אולי יש עוד תקווה,מי יודע..

ספי סול

New member
פינקלי...עד כמה שידוע לי הפסטיבל נמ

נמשך חמישה ימים, שערב הפתיחה יעמוד בציון 50 שנות התיישבות בחבל תמר, עם אירוע פתיחה חגיגי...ולמה זה מעניין אותנו...? כי יהודה יופי באותו ערב במתחם נחל זהר יום ג' ה-18 באוקטובר בשעה 21:30, בנוסף ליהודה שלנו כל ערב יהיו הופעות של אמנים אחרים: 20/10-הופעה של אביתר ואהוד בנאי 21/10-הופעות של מירי מסיקה ואחריה יופיע ארכדי דוכין 22/10-הפרויקט של עידן רייכל יהיו גם מופעי זריחה על פסגת המצדה 20/10-דיויד ברוזה 21/10-אביב גפן עם כל מיני אורחים (דניאל סלומון אפרת גוש מטרופולין וכאלה...) 23/10-מיכה שיטרית עם אורח חשוב מאוד ברי סחרוף החמוד וייהיו עוד הופעות וערבי שירה בציבור, יריד אומנים, די ג'יים באוירה מדברית דוכני מזון בר ואפילו פינות צ'ילאאוט... סיורים מודרכים, מרתון מחולות.צעדת ליל ירח...ואנחנו...איכככס אני נשמע כמו איזה מיחצ"ן של הפסטיבל הזה, ואני כולה הולך רק להופעת הפתיחה לא מתכוון להשתקע כל החג בים המלח... אוקצור יקירה...בנוגע לילד לא נראה לי שיש בעיה אבל יותר פרטים תוכלי לקבל באתר הפסטיבל www.z-festival.co.il ובטל' 0809975010 ויש למי שרוצה לבלות כל החופש בים המלח חבילות אירוח שמשלבות כרטיסים להופעות בטל'-09-8633480 זהו יקירתי אם אכן תחליטי להגיע אז שתהיה לך חופשה חלומית ותהני משהותך בארץ...מה שבטוח בהופעה של יהודה את הולכת להינות ובגדול!!! תעשי חיים ושנה טובה לכל אנשינו בגולה...כאן סלימאן ארשעפי. עזה. חחחח...צוחק...ספי סול חיפה ישראל

ספי...אתה חמוד אתה...ודווקא נשמע פס

פסטיבל נחמד לאללה, למי שלא עובד כל החול מועד יכול להישאר ולהינות בים המלח...וספי ידידי נשמע כאילו אתה אירגנת את הפסטיבל תודה על כל המידע שסיפקת ואני חושב להזמין חבילת אירוח נראה מה יצא, ובטח אני יראה גם אותכם בהופעה של פוליקר, חג שמח לכל המצטרפים החדשים והישנים...

ספי סול

New member
../images/Emo13.gifאני מיחצ"ן את הפסטיבל אבל אל תגל

תגלה לאף אחד...בינינו, טוב...?

pinkli

New member
תודה תודה תודה

וואוו! הכרטיס יעלה לי כ4.000 שקלים,בלי שהיה בלי כלום,כמה שזה יקר לעזאזל. אתם מגרים אותי לגמרי לבוא. (תמיד החשש מים המלח שאשתגע אם לא מהשמש אז מהשעמום, נראה מה יכולה לעשות(מה על תרומות לנזקק?....) צעדות לילה עם ילד על הגב איזה מגניב. (מה על אהלים?בטח זה יותר זול ולא אהיה היחידה?או שכן...? מהוא מזג האוויר בארץ כרגע? פה אני עם חימום... קר לי

ספי סול

New member
פינקלי...לגבי אוהלים כדאי לשאול במר

מרכז המידע בטלפונים שנתתי לך, מזג האויר בארץ הוא דיי נוח עם רוחות מערביות שמגיעות מהמזרח...(אין לי שמץ...מה אמרתי הרגע אבל אני אף פעם לא מוחק ולא מתקן את דבריי) אוקצור, תראי, בבקרים קריר, בצהריי היום שמש חמים ומגניב, ובשעות הערב שוב קריר...אז מה שאני מציע לך בימים אלו כדאי שתקחי מעיל, יהיה לך קר...(חחח על המעיל תוותרי אבל כדאי לך להצטייד עם בגדים ארוכים...פרטים נוספים על מזג האויר ניתן להשיג אצל דני רופ בטל'...שכחתי את המספר שלו...שיהיה לילה טוב...ביי

ענתי44

New member
אני עדיין לא מאמינה איך זה

ששהיתי שבוע בלונדון ולא הלכתי לאף משחק.... אבל יבוא יום ואני אגיע לרכבת של לונדון ואעלה לא לרציף 9 ו 3 רבעים ( מהארי פוטר) אלא לרציף 10 היישר לאנפילד... אם את באה ארצה למופע אז פצוייה לך חוויה מענגת ביותר שנה טובה

jasir

New member
ברוכה הבאה

יש הופעה של פוליקר ב-18.10 בים המלח זהו פסטיבל של 3 ימים מאוד מומלץ להגיע

OhadArt

New member
בטח בטח בואו לים המלח

אני גר בנווה זוהר זה ישוב ליד מלון נירוונה ים המלח חברים אתם מוזמנים יש פסטיבל סופני יהודה פוליקר הולך לעשות הופעה לא נוראמלית,,,,,ממקורות. אתם מוזמנים יש לנו צימרים בישוב למי שרוצה דירות חדרים צימרים גאקוזים מה שתרצו עם הכל לפרטים מוזמנים 0528805854 אין לכם מה להפסידחמודים

למעלה