הופעה ההופעה הקרובה בבראבי ב:18.2.2005
C cowgirl Ms New member 27/1/05 #2 תודה רבה ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif ממש אחרי היומולדת שלי, אני בטח אבוא ^^.
L lonely TearDrop New member 28/1/05 #5 א י נ פ ק צ י ה??!? אוף בסוף בטח לא יצא לי לבוא לאף אחת מההופעות איפה כל אחת מההופעות?
M moshit1 New member 28/1/05 #6 ../images/Emo26.gif ההופעה של מוניקה סקס שאחריה או לפניה יש את אינפקציה- היא בבארבי כפ''ס. (איטצ גוט.) ההופעה של הכנסייה אני חושבת בבארבי ת''א...
../images/Emo26.gif ההופעה של מוניקה סקס שאחריה או לפניה יש את אינפקציה- היא בבארבי כפ''ס. (איטצ גוט.) ההופעה של הכנסייה אני חושבת בבארבי ת''א...
י יש לי סיכוי New member 28/1/05 #4 הופעה ביום שישי?! מוזר מאוד..חח אני ממש מקצפה להיות שם ומקווה שזה יצא לפועל בע"ה..
ש שירנציקן New member 28/1/05 #7 יוווו!!! זה ביומולדת שלי!!!!!!! יאאא אני מאושרת!!!!!!!! זה יוצא יום שישי ואני שם בטוח!!!!!!!!!!!!
C cowgirl Ms New member 30/1/05 #9 יאללה, מי בא להופעה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo80.gif אני אבוא עם חברה שלי מי שיודע שהוא בא, תכתבו !!
יאללה, מי בא להופעה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo80.gif אני אבוא עם חברה שלי מי שיודע שהוא בא, תכתבו !!
י ילד לפעמים New member 4/2/05 #12 בקשר להופעה.. טוב אז מי בא? <כי ניראה לי שאני יבוא> ומישהו יודע כמה תעלה כניסה..?
C cowgirl Ms New member 4/2/05 #13 אני באה ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif בטח לא הרבה... איזה 50...