הופעה

h b s

New member
הופעה

צהריים טובים לכולם !!! רציתי לדעת אם משהו מתכוון להגיע לאחת ההופעות באירופה...

h b s

New member
כן, למה לא?

די, מספיק. נשבר לי לחכות לראות אותם בהופעה, אז החלטתי לעשות מעשה. עברה עליי שנה מעצבנת באוניברסיטה, החלטתי שמגיע לי... (כמובן שזה במקום טיול בקיץ... אין מה לעשות צריך לוותר על כמה דברים בשביל זה). נו, אז מי בא איתי... לא בא לי ליסוע לבד...

m L m

New member
יש כבר רשימת הופעות?

אם יש בהונגריה אני 98% אלך... וללונדון - אז 50% אני אלך... ואני אשמח לללכת עם מישהו שאוהב אותם.

p i n g o

New member
יש מצב שהם יגיעו להונגריה??

אם ככה אז אולי גם אני אלך, אבל איפה יש לוח הופעות? זה לא משהו שמארגנים מהיום-למחר...

m L m

New member
זה מה שאני שואלת

איפה יש לוח הופעות... כי מה שיש בטאגליין - יש שם רק 2 תאריכים - בטוח יש יותר מזה... בכל מקרה אבא שלי לוחץ עלי לבוא אליו אז אם אני אוכל להכניס גם הופעה של הקורס - מה יכול להיות יותר טוב?

p i n g o

New member
איזה כיף לך...

שיש לך סיבות לצאת לאירופה לעתים קרובות, ועוד על חשבון אבא!

p i n g o

New member
כן, אבל לצערי זה לא אני... ../images/Emo7.gif

למרות שיכול להיות שאהיה במזרח אירופה לשבוע אני לא חושב שהם יהיו שם ובטח שלא במועד הזה..... בכל מקרה אם אני אראה לוח הופעות שלהם אולי אני כן אוכל ללכת למשהו בשבועות הקצרים שנשארו לי בין המועדי א' למועדי ב'....

h b s

New member
לוח הופעות

לוח הופעות מתוכנן: Jun 19 Germany Bonn - Museum Square Jun 20 Belgium Werchter - TW Classic festival (various artists) Jun 21 UK London - Hammersmith Odeon Jun 23 Ireland Belfast - Odyssey Arena Jun 24 Ireland Belfast - Odyssey Arena Jun 26 Ireland Killarney - Fitzgerald Stadium (various artists) Jun 28 Ireland Dublin - Point Theatre Jun 29 Ireland Dublin - Point Theatre Jul 2 Austria Vienna - Schloss Schönbrunn Jul 3 Austria Graz - Stadthalle Graz (cancelled) Jul 5 Italy Genova - Madza Palace Jul 6 Switzerland Locarno - Piazza Grande Jul 8 Switzerland Montreux - Montreux Jazz Festival (various artists) (tickets direct) Jul 10 France Paris - The Zénith Jul 11 UK London - Hyde Park (various artists, Party In The Park) Jul 12 UK Liverpool - Kings Dock Arena (Liverpool Summer Pops Festival) (tickets direct) Jul 15 Spain Madrid - Pozuelo De Alarcon Jul 16 Portugal Braga - Estádio Municipal Jul 17 Spain Santiago - La Coruna Festival (various artists) Jul 19 Spain Benidorm - Plaza de toros Jul 21 Spain Mallorca - Plaza de toros Jul 23 USA New York, NY - Rockefeller Plaza Aug 2 Canada Edmonton, AB - Francis Winspear Centre For Music (possibly cancelled) Aug 3 Canada Calgary, AB - MacEwan Hall (possibly cancelled) Aug 5 Canada Vancouver, BC - Pontiac Theatre Aug 6 USA Woodinville, WA - Chateau Ste. Michelle (on sale 8th May) Aug 8 USA Portland, OR - Arlene Schnitzer Hall (on sale 7th May) Aug 11 USA San Francisco, CA - The Warfield (on sale 27th June) Aug 12 USA Saratoga, CA - Mountain Winery Aug 14 USA Hollywood, CA - Kodak Theatre (on sale 16th May*) Aug 15 USA San Diego, CA - Humphrey's By The Bay Aug 17 USA Denver, CO - Universal Lending Pavilion Aug 19 USA Highland Park, IL - Ravinia Festival Aug 21 USA Cleveland, OH - Tower City Amphitheatre Aug 22 USA Pittsburgh, PA - Chevrolet Amphitheatre Aug 24 USA Portsmouth, VA - NTELOS Pavilion Aug 25 USA Vienna, VA - Wolf Trap Filene Ctr. (tickets direct) Aug 27 USA Wantagh, NY - Tommy Hilfiger (on sale 8th May) Aug 28 USA Boston, MA - FleetBoston Pavilion Aug 30 Canada Toronto, ON - Air Canada Centre Aug 31 Canada London, ON - Centennial Hall Sep 2 Canada Ottawa, ON - National Arts Centre (on sale 4th June) Sep 3 Canada Montreal, QC - Place des Arts Sep 5 Canada Halifax, NS - Halifax Metro Centre Sep 8 Canada Saint John's, NF - Mile One Stadium Oct 11 France Paris - Palais Omnisports de Paris-Bercy Oct 14 France Amneville - The Galaxie Oct 17 Germany Oberhausen - König-Pilsener-Arena Oct 20 Germany Hannover - Stadionsporthalle Oct 22 Germany Hamburg - Color Line Arena Oct 23 Germany Berlin - Max-Schmeling-Halle Oct 25 Germany Stuttgart - Schleyerhalle Oct 26 Germany Frankfurt - Festhalle Oct 28 Germany Munich - Olympiahalle לצערנו, דווקא בחודשי הקיץ הם מופיעים בארה"ב וקנדה. בכל אופן, אני החלטתי להגיע לאחת ההופעות בגרמניה (אמצע-סוף אוקטובר). מקסימום לפספס כמה ימים מתחילת הסמסטר... לא נורא.

תקווה4

New member
ואוווווו כמההה הופעווות../images/Emo12.gif

זה פשוט המוןןןן המוןן הופעותתת בהמווןן מקומותתתת למהה 1 מהם לא יכול להיות ישראל?!?

charmedgirl

New member
ניראה לי ש...

הסיבה הכי משמעותית לכך שהקורז לא באים לארץ היא שאין להם מספיק קהל לכך. להפיק הופעות כאלה זה נורא יקר, ואם אין ערבות שיבואו מספיק אנשים כדי לכסות את ההוצאות זה לא משתלם ללהקה. כולכם בטח כבר יודעים את זה, אבל זה מאכזב בכל זאת....

בכנות אני לא לגמרי בטוח...

שאין מספיק קהל.. אבל ראבק!! במשך שנים הם נחשבו לאחת מלהקות הרדיו הכי פופולריות בארץ! אולי גם עכשיו אבל אני לא שומע כ"כ רדיו.. המציאו מכשיר שנקרא "סקר דעת קהל" בשביל דברים כאלה.. למה לאף אחד אין שכל לעשות את זה?

p i n g o

New member
אתה מוכן לממן סקר כזה?

מה הקטע בלהוציא כסף ולבזבז זמן על משהו שממילא לא ייצא לפועל. הקורס לא יגיעו לארץ ולא חסרות סיבות לכך - ואני בטוח שהם יכולים למלא את פארק הירקון אם תהיה להם הופעה אחת בארץ... בדרך כלל מקומיים מגיעים להופעות גם של להקות שהם לא הכי מעריצים. מה עם הסיבות הבטחוניות? הכלכליות (לטוב עד לישראל בשביל הופעה אחת...)? ולא חסרות סיבות. לדעתי רובן לא מוצדקות, אבל זה כבר עניין אחר...

למה הופעה אחת?

המורדים הרביצו פה 10 הופעות בשבוע.. אני מוכן להסתפק ב-3 של הקורס.. ותעשה לי טובה.. 4 פיגועים היו בחצי שנה האחרונה (מעל 100 סוכלו, כל הכבוד לכוחות הביטחון) אז אם יש זמן טוב לבוא לפה.. תאמין לי שזה הזמן.

למעלה