בפאב הפרה זה מגיל 18 גם \: בקיצור, הופעה של אריק ברמן במקום שהוא רבע שעה ממני, הלכה פייפן...
D danieli skaat New member 7/12/08 #22 בפאב הפרה זה מגיל 18 גם \: בקיצור, הופעה של אריק ברמן במקום שהוא רבע שעה ממני, הלכה פייפן...
S shanoosh New member 8/12/08 #23 לא... הייתי כבר בפאב הפרה בהופעה של איה כורם וואי אנחנו ממש קרובות נרא'לי ..! איפה את גרה ? ודרך אגב, לכולם, בדקתי ת'פלייר בנהריה, וההופעה באמת בעכו, ויש מצב שזה רק לסטודנטים ...
לא... הייתי כבר בפאב הפרה בהופעה של איה כורם וואי אנחנו ממש קרובות נרא'לי ..! איפה את גרה ? ודרך אגב, לכולם, בדקתי ת'פלייר בנהריה, וההופעה באמת בעכו, ויש מצב שזה רק לסטודנטים ...
I I מ י ר ב I New member 8/12/08 #24 בכמה הופעות מדובר? אחת בעכו במכללה ואחת בשבי ציון,בפאב הפרה? שתיהן ב 25.12? כי אני רואה באתר של פאב הפרה שב 25.12 יש ערן צור...
בכמה הופעות מדובר? אחת בעכו במכללה ואחת בשבי ציון,בפאב הפרה? שתיהן ב 25.12? כי אני רואה באתר של פאב הפרה שב 25.12 יש ערן צור...
S shanoosh New member 8/12/08 #25 כתבתי למטה בהודעה הקודמת על הפלייר היה כתוב שזה בעכו, אז זה בטח רק לסטודנטים ... ואת צודקת, בפאב הפרה יש הופעה של ערן צור באותו יום
כתבתי למטה בהודעה הקודמת על הפלייר היה כתוב שזה בעכו, אז זה בטח רק לסטודנטים ... ואת צודקת, בפאב הפרה יש הופעה של ערן צור באותו יום
D danieli skaat New member 9/12/08 #26 יום חמישי ערן צור מופיע אצלנו בביצפר ../images/Emo13.gif ואמ.. אני גרה במעלות
S shanoosh New member 5/12/08 #15 זה בטוחח ../images/Emo35.gif איפה ראית ? אני גרה ממש ליד נהריה ולא ראיתי שלט או משו ..