הופעה של Trespass

tresproductions

New member
הופעה של Trespass

ב 20/5 יום שבת תופיע להקת Trespass בבית המוסיקה בירושלים רח' קרן היסוד 25 בשעה 21:30 TRESPASS היא אחת מלהקות הרוק המתקדם המובילות בישראל , שדיסק הבכורה שלה ראה אור בלייבל הצרפתי הנודע . (www.musearecords.com) Musea Trespass החלו את פעילותם בשנת 1999 כאשר גבריאל ויסמן ,המתופף ורועי בר-טור, הבסיסט ,שעבדו ביחד שנים מספר בכמה הרכבים , חיפשו מוזיקאים לעבוד אתם , על מנת ליצור הרכב של מוזיקה מתקדמת אומנותית שלא נכנעת לתכתיבי פופ ה"מיינסטרים". השניים פגשו את גיל שטיין,הקלידן והמלחין,כששמעו אותו מנגן בהרכב שעבד איתו בשנה זו והתרשמו מנגינתו ומביטויו המוסיקלי. השלושה החלו לעבוד יחד ולאחר שנה של הופעות ,בעידוד מסיבי של הקהל , נכנסו לאולפן להקליט את אלבומם הראשון. Trespass קיבלו כמה הצעות מחברות תקליטים בחו"ל (משוודיה ,ארצות הברית ועד ניו זילנד) ובחרו להוציא את אלבום הבכורה שלהם In haze of time , בחברת התקליטים Musea , הלייבל המוביל שעוסק במוסיקה מתקדמת היום. לאחר הדים בינלאומיים בלתי רגילים הוזמנו Trespass להופיע בכמה פסטיבלים ברחבי העולם. הופעת הבכורה שלהם נערכה בפסטיבל Baja Prog בשנת 2003 שם הופיעו לצד להקות עבק מפוארות כמו Focus ו PFM. בהופעתם האחרונה בהולנד בפסטיבל ProgFarm , נפגשו Trespass שוב עם מיסד הלהקה האגדית Focus , Thijs Van Leer ,אתו התיידדו במקסיקו , ניגנו אתו בסשנים משותפים ונסללה הדרך לשיתוף פעולה אומנותי ביניהם. ביוני הקרוב יצא הדיסק השני של הלהקה בשתי הוצאות בארץ ובחו"ל ובקיץ תופיע הלהקה באירופה.

Mr Mustard

New member
אזיו יופי של עטיפה!

כל הכבוד על ההשקעה! חבל רק שזה בירושליים...

B a z a

New member
באמת עטיפה מדהימה

ה"חותמת" עם שם הלהקה והאלבום לא מסתדרת עם שאר הציור, אבל אני מניח שזאת הכוונה. זאת חתיכת עטיפה פרוגית! אולי עכשיו אני אזיז סוף-סוף את התחת שלי ואלך לראות הופעה של טרספאס - מרוב עצלנות לא הלכתי לאף הופעה שלהם, למרות שאני ירושלמי. השיר In Haze of Time הוא השיר הכי טוב ששמעתי שיצא במילניום השלישי, אבל אני צריך להגיד שאני כמעט לא שומע פרוג חדש אז אני לא מכיר הרבה.

alissre

New member
וואלה

זו להקה מדהימה לחלוטין, אני לא מבין איך אפשר לא לאהוב את החומר שלה אני לא חושב שהשיר הנקוב על ידך הוא הטוב שבחבורה אבל בגדול כמעט כל שיר מאלבומם הראשון הוא נפלא, כאילו שבאך פגש את להקת הפרוג יו.קיי והם יצרו דיסק משותף, קשה להאמין שהמיקס בין שני הדברים בכלל יכול לעבוד בצורה כל כך מובנית ושלמה

alissre

New member
והעטיפה מעולה

משהו בה מזכיר את ימי הפרוג הראשונים

Rudess

New member
שיהיה בהצלחה חברים

אני קונה במיליון אחוז את האלבום החדש!

למעלה