ב-25 ליוני תתקים באיצדיון וומבלי (בתמונה) הופעה של רוג´ר ווטרס. מסע ההופעות העולמי של ווטרס, שהחל בפברואר בקייפ-טאון, דרא"פ, עבר דרך טוקיו, סידני, ומדינות אירופה, וגם דרך דובאי ולבנון. מבחינה מוזיקלית, ההופעה כוללת את מיטב "להיטי" פינק פלויד, וגם כמה שירים חדשים של ווטרס. דעתי:וומבלי יהיה מלא עד אפס מקום, הסאונד בוומבלי תמיד משובח, ואת המוזיקה אנחנו מכירים. הייתי טס לשם.
אתה מדבר על רוג´ר ווטרס, הסולן..יש לו טור באירופה. הוא מבצע כמה שירים של ההרכב וכמה שירים חדשים, אני ממליצה לך לנסות להוריד כמה ביצועים חדשים כדי לראות אם אתה מעוניין. אפשר לומר שהוא כבר לא לגמרי אותו הווטרס - מבחינה ווקאלית בעיקר, בעצם.
שלו מהסיבוב על DVD ניקח ונראה אם אני אוהב אם כן אז אולי ניסע אם אני רוצה יש לי כבר כרטיס בשורה 14 באמצע !! השאלה היא אם זה בוומבלי הרי הוא בשיפוצים לא??
וגם זו שאחריה (גם היא בוומבלי). לפי האתר בלינק יש עדיין כרטיסים למספר הופעות באירופה. CZECH PRAGUE PAEGAS ARENA 10TH JUNE ITALY ROME CURVA OLIMPICO 12TH JUNE AUSTRIA VIENNA WIESEN FESTIVAL 14TH JUNE HUNGARY BUDAPEST KISSTADION 15TH JUNE FRANCE PARIS BERCY 19TH JUNE REP. OF IRELAND DUBLIN THE POINT 24TH JUNE www.intheflesh2002.com
האיצטדיון בשיפוצים אבל יש להם אחלה ארנה להופעות, ראיתי שם את דפש מוד והמקום סבבה. אז אל תדאג בקשר ללוקיישן... יש אתר שלהם של וומבלי ארנה לקניית כרטיסים תנסה: ticketline.co.uk לא בטוחה.... אבל שם הם גם אומרים אם יש מקום ומתי ואיזה קולה מוכרים במזנון וכמה טיפות של גשם ירדו בחוץ... זה פיצוץ למי שנוסע ורוצה לדעת מה הוא הולך לקבל
ויש לי הרבה מאוד,מאוד,מאוד!!כבוד אליהם....אבל זה ממש בזבוז כסף וזמן ליסוע להופעה הזאת..... עדיף לקנות את כל הדיסקים שלהם או משהו.... הופעה זה משהו חד-פעמי,וזה לא שזאת הולכת להיות הופעה כמו "החומה" שהם הפציצו בבאלאגנים וכל זה... אבל אני מודה שאם לא היו לי השיקולים האלה,הייתי רצה.....
א. אני חולה על הפינק פלויד וזה כנראה אחד הסיבובים אם לא האחרון של רוג´ר והופעה של שלו בוומבלי באנגליה היא לא כמו שום הופעה שניתן להשוות (אני חושב והייתי בהרבה הופעות בחול) ב.כל הרעיון של הנסיעה ישתלב בתוך טיול לפני צבא ג.למה לא זה רק כסף לעומת זיכרון חיים
אז למה לא לבזבז אותו.... סתם,אחי,סבבה,זה מעולה ליסוע להופעה של פינק פלויד לפני הצבא,נשמע מגניב לאללה! אני גם חולה על פינק פלויד,ואין לך מושג כמה!!אני נושמת אותם יום-יום, אני אובססיבית לגביהם!