היייייייתה הופעה מדהימה!!!!
נתחיל מזה שזאת הייתה הופעה להקה ראשונה שהייתי בה, הזיכרון ישאר לעולם..
בגדול המופע היה מופע התרמה לאיזה שהיא עמותה, ככה שקרן תרמה את ההופעה, מדהימה !
ההופעה נפתחה בבין העיר לכפר, היא ביצוע הורס באמת!!!!
אחר כך היא שרה את "דברים שרואים מכאן לא רואים משם" (מקווה שזה השם של השיר)
ישב לידי וליד חברה איזה שהוא ילד, שאני לא ארחיב יותר מידי מה אני חושבת עליו, אבל בוא נגיד שהוא זייף לי בכל סרטון שניסיתי לצלם..
בקיצור הוא הכין שלט עם תמונות של קרן וכתב שם משהו והרים אתזה באמצע השיר שזה מאוד הצחיק את קרןD:
ואז היה קטע שהוא וחברה שלי עשו הרבה רעש ואז היא שאלה אותנו אם אנחנו קשורים לעמותה והוא צרח שהוא סתם מעריץ אז היא אמרה לו "צא החוצה"
(פתאום זה לא מצחיק, צריך היה לראות את קרן אומרת אתזה
).
אחר כך היה קטע קישור, שהיא סיפרה שהיא חייבת לספר לנו משהו על שקרה לה מאחורי הקלעים: היא קנתה לפטופ חדשש והיא העיפה כוס מים בטעות על המחשב ( היא סיפרה שהיא עובדת על איזה פרוקיטט ממש חשוב המון זמן וזה היה שם) .. היה סיפור די ארוך על איך היא מצאה מאבטח רוסי והוא הוציא לה ערכת כלים ושלף לה מהמחשב את ההרד דיסק..
היא שרה את כל הציפורים, ואת רצה הביתה (היה עוצר נשימה) ,לשם,פזו 92. טוב כאן היה השיא מבחינתי כי היה קטע קישור של "כתובתי" . היה נראה כמו אילתור של הרגע כי היא הייתה מופתעת שהנגנים ניגנו איתה.. בסיפור על מושיק עפיה, מישהו צעקק לה מהקהל 'קרן י'גזענית' (ממש חצוף) והיא אמרה שהוא ירד עליה קודם.. היא שרה את איתי ושמעון השכן.. בשמעון השכן בשורה האחרונה היא שרה "הייתה לו ידידה אחת.." ומישהי מהקהל צהקה "יותר מידי" אז קרן צחקה ואמרה "מה עשית ממנו??"
למבול הייתה כראוגרפיה, התנועות גוף שלה פשוט הרסו אותי. אם אלה החיים -כרגיל!
עוד קטע מצחיק שהיה, היא סיפרה בקצרה את הקטע על התזונאית והגניקולוג, ואמרה שהיא בהריון.. אף אחד לא הגיב אז עשיתי "וואו" ואז היא אמרה לי "לא צריך לעשות וואו, כל אחת יכולה להכנס להריון, רק צרייך...."ונקרעה מצחוק. חחחחחח והיא הוסיפה שצריך לבחור אותם טוב וכפיים לנועם..
טוב זה בערך הכל..אני יספר קצת מה קרה אחרי:, הילד הזה, שיש לידי, התקשר לאסף ולאחראית של המופע והיא פשוט באה למושב שלנו ולקחה אותנו לקרן (עם כמה בנות מהעמותה) ה' !היה שווה לספוג את הילד בשביל זה!!נכנסו לחדר,היא עמדה עם אסף והצטלמה עם הבנות ביחד, ואז הביאו לה ילדה חולה שכמעט בכיתי בגלל שהיא סיפרה שהיא מעריצה של קרן ואוהבהת אותה (כנראה שיתוק מוחין, לא היה קשה לפספס שגם קרן התרגשה) .. בהיתי בקרן כמה דקות וכשבאתי להצטלם איתה, היא החליטה שזה נחוץ למשש לי את השיער..(היא כנראה התלהבה מהג'ינג'י).(אה והיא חתמה לי על דיסק,) בקיצר אחרי, שאלתי איפה עמרי והיא אמרה שהיא חייבת לספר לו שרוצים לדבר איתו (.. אסף אמר לי שהוא לא יודעת איפה הוא, ובשיא תמימותי אמרתי לקרן בי ויצאתי משם.) נחשו את מי ראיתי כשיצאתי משם? זאת שהייתה איתי לא הכירה אותו, (אמרתי כבר שעמרי פשוט הורס!!!!??!) ופשוט צעקתי את השם שלו, ואז הוא בא לכיוון שלי, ודיברנו (אני רוצה תאומים), אה ויש תמונה איתו
. איזה חפירה ה' ישמור. בקיצר נהנתי מכל רגע!!
נ.ב ההופעה הייתה נורא קצרה!