הופעה של משינה בפארק הירקון

הופעה של משינה בפארק הירקון

שוב שלום , לא יודע כמה מהחברים בפורום היו בהופעה של משינה בפארק הירקון לאחר התקליט ( תקליט לא דיסק ) הראשון שלהם ( לדעתי לא יותר מעשרה ) , אבל מדובר בהופעה שלא ניתן להשוות להופעות היום בקמלוט/זאפה/ברקה , והופעות חינמיות - יום הסטודנט/ניצנים/חוף גולן , לא לוועדי עובדים ואפילו לא להופעה באמפי קיסריה עם כל הכבוד ויש כבוד.מדובר בקונצרט רוק של שלוש שעות נטו משינה + שעתיים להקות חימום למופע המרכזי כולל מסכים , זיקוקים , אפקטים ( הקיצור משהו מושקע ברמה בינלאומית ) . במידה וניתן יהיה להפיק הופעה כזאת אשמח אם תציינו את דרישתכם : תאריך ההופעה ( לא יאוחר משביעי של סוכות ) רשימת השירים ( לא יותר משלושים שירים , אפשר לבחור גם שירים שהם לא שרו זמן רב או בכלל לא שרו בהופעות ) מופע חימום ( שני הרכבים לחימום המופע המרכזי ) מחיר כרטיס ( לא לכתוב חינם , מחיר שיהיה הגיוני ) כמות צופים (שלדעתכם משינה יכולה כיום למשוך למופע כזה ) אופציה נוספת פתוחה לבקשתכם במידה ויהיו תגובות רבות , מבטיח להפתיע אתכם בגדול שלכם יובל בנאי המקורי

nWkobi

New member
מנסה...

תאריך: 5.10(לכבוד היומולדת שלי
רשימת שירים(הסדר לא מחייב): 1.משהו קטן וטוב 2.להתראות נעורים שלום אהבה 3.רכבת לילה לקהיר 4.דני 5.רני בפריז 6.ריקוד המכונה 7.אין מקום אחר 8.התשובה 9.עתיד מתוק 10.את באה לבקר 11.פחי שואו(אמרת ישנים? חכה..
) 12.בלש דטקטיב 13.המשפט 14.מכונית 15.הכל התחיל בנאצר. 16.ברחובות שלנו. 17.דר' קליני. 18.כארים עבדול זמר. 19.בן המלך. 20. הכל עוד אפשרי. 21.מעגל נסגר מעגל נפתח(מתנצל אם זה הפוך,אני תמיד מתבלבל בשם הזה
). 22.גברת שרה השכנה. 23.ג'וני האדום 24.אנה. 25.אהובתי. 26.אבל אין. 27.אניגודין. 28.אני עף. 29.אנחנו שניים 30.את לא כמו כולם. מופע חימום: סינרגיה,מופע הארנבות של דר' קספר מחיר כרטיס: בין 60 ל-90 שקלים. כמות צופים: ככל שיהיה אפשר להכניס
.

למעלה