הופעה של מיוז

ו ס ר

New member
הופעה של מיוז

הי אני טסה להופעה של מיוז ב-17 ליוני בוומבלי. רציתי לדעת כמה עות ההופעה שלהם? ומי מחמם אם אתם יודעים?

קודםכל, אני חייבת לציין שאני מקנאה בטירוף!../images/Emo9.gif

דבר שני, זה ביומולדת שלי. אולי תביאי לי במתנה את הכרטיס שלך?
סתם הממ, ולשאלתך- יעלה בערך £37.50 ואת יכולה לקנות פה http://www.ticketmaster.co.uk/artist/944747?affiliate=Z128&m3_data=ej0xNjM0fHA9MTF8YT0yMTYz (הנחתי שאם את לא יודעת את המחיר אז עדיין לא קנית כרטיסים חח). בקשר לשאלתך השנייה- יופיעו גם הרולינג סטוונז, רובי וויליאמס ובון ג'ובי.

CitizenErased

New member
חחחחחחחחחח מאיפה הבאת את זה?

רולינג סטונס, רובי וויליאמס ובון ג'ובי?! חחחחח כל אחד מהם גדול מספיק כדי להופיע באצטדיון וומבלי לבד אז כמובן שזה לא נכון. עוד לא הוכרזו המחממים

CitizenErased

New member
חבל שעוד לא קנית..

נגמרו הכרטיסים לעמידה ויש כרטיסים רק למקומות ישיבה מאוד רחוקים מהבמה. הייתי ממליצה לך או לחפש אנשים שמוכרים כרטיסים בפורום הרשמי (http://board.muse.mu ) - כי צצים מדי פעם כאלה והם מוכרים במחירים שהם קנו אותם. או לקנות בebay שזה יעלה פי כמה אבל זה עדיף על המקומות שנשארו..

נראה לי שהיא התכוונה...

"כמה שעות ההופעה שלהם..." ולא כמה "עולה" ההופעה שלהם... (רשום "כמה עות ההופעה..") אני מניח שכבר יש לה כרטיסים חבר'ה.. היו שמועות שהקלקסונס יחממו אותם.

CitizenErased

New member
הקלקסונס לא מחממים

בזמנו כתבתי על זה שהם בסוף הודיעו שהם קיבלו הצעה אחרת ולקחו אותה
היו גם שמועות על קייזר צ'יפס אבל גם הם בסוף מופיעים במקום אחר.. ב16 אבל, אז אולי הם יופיעו ב17 ויש שמועות על בלוק פארטי ולילי אלן. אישית אני מקווה בשביל המעריצים שהם לא יחממו חח בלוק פארטי אמרו לי שממש גרועים בחי בכל מקרה בקשר לכמה שעות.. אמממ אי אפשר לדעת. וומבלי זה בטוח יהיה מעל שעתיים. אולי שעתיים וחצי ככה.

jordan bellamy

New member
bloc party מצויינים!

אני חושבת שהם להקה ממש ממש טובה! אולי אני טיפה לא אובייקטיבית כי אני מכירה את הגיטריסט שלהם... אבל יש להם אחלה סגנון שהוא די ייחודי. נראה לי מגניב אם הם יחממו את מיוז. הרבה יותר מגניב מלילי אלן זה בטוח!!!!

CitizenErased

New member
בלוק פארטי אכן אחלה

על דיסק. לפי מה שהבנתי בלייב הם ממש לא משהו
ובעיקרון גם הדיסק האחרון שלהם לא משהו בכללי.

Musedol

New member
ואין לי מושג למה שירשרתי דווקא לפיראטס.. ../images/Emo6.gif

ו ס ר

New member
תודה חבר'ה

כן אז יש לי כבר כרטיסים אצלי... והשאלה היתה כמה זמן ההופעה באמת...

Musedol

New member
התחלתי ב8 בבוקר..

בגלל שהלכתי לשעתיים האלה רק פעמיים השנה, החלטתי לעשות מצווה ואשכרה קמתי ב7 בבוקר. כמה זמן לא קמתי ב7 בבוקר..

למעלה