הופעה של מוש.... פרדס חנה, יום רביעי, 21:00, 70 מראש, 80 במקום. צליל, איכזבת אותי!
D double M New member 16/2/04 #1 הופעה של מוש.... פרדס חנה, יום רביעי, 21:00, 70 מראש, 80 במקום. צליל, איכזבת אותי!
ס סיונול New member 16/2/04 #2 ואיך מגיעים לפרדס חנה...? ואיפה קונים כרטיסים.. ו... מממ לוידעת זהו בנתיים..
ס סיונול New member 17/2/04 #8 חצוף שחור.. תתקשר ותברר לנו... בשביל מה אתה כאן?!?!?!.. חוץ מזה אתה מקובל.. בטוח מכירים אותך שם..
ס סיונול New member 16/2/04 #6 אוייש שווה..) אבל זה יום רביעי.. אני לא יוכל לישון אצלך או משו כי יש לי בצפר למחרת..:/ בעעעעעעע אולי נגרור את בני להיות נהג מונית..
אוייש שווה..) אבל זה יום רביעי.. אני לא יוכל לישון אצלך או משו כי יש לי בצפר למחרת..:/ בעעעעעעע אולי נגרור את בני להיות נהג מונית..
H Hypnotic Poi§on New member 18/2/04 #9 לצלילה אין אינטרנט! הוא מת!!! כאילו אין לה אקספלורר או משהו... יש לה אייסיקיו
H Hypnotic Poi§on New member 21/2/04 #12 היתה ... אתמול הופעה בחיפה אבל שמעתי שלא היה משהו כי זה היה באיזו מסיבה... והסאונד היה גרוע (צליל אמרה - קדוש) לא נורא יהיו עוד הופעות!
היתה ... אתמול הופעה בחיפה אבל שמעתי שלא היה משהו כי זה היה באיזו מסיבה... והסאונד היה גרוע (צליל אמרה - קדוש) לא נורא יהיו עוד הופעות!
T The Macker Girl New member 22/2/04 #13 לא היה לי אינטרנט עד עכשיו!!! אני מתנצלת מעומק לבי. סולח לי?
T The Macker Girl New member 22/2/04 #14 אה, ותספר איך היה! (או שזה ברביעי הקרוב, ואני ממש לא מעודכנת?)