הופעה של מאיה

dvora256

New member
הופעה של מאיה

מישהו יודע על הופעה של מאיה שתתקיים בקרוב בצפון?

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif בינתיים אין לה

הופעות בצפון, אבל אני מופיעה בצפון... יש לי הופעות מה זה יפות את יכולה לשאול את סיון.... אני ממש דופקת הופעות...

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif רותם רותם רותם רותם רותם

אני אוהבת אותך...

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif פעמים ביום אחד?? חחח

לא ממש מוצא חן בעיניי חח רותם גאה בך על גילוי היוזמה והתיקון חחחח מה נסגק איתי יאללה

urimz5

New member
סיון אני שונא אותך

אני מחכה כל היום שתתעצבני שאני שואל מי זאת סיוון עם שני ו`,וזאת התגובה שלך?! לא יפה...תצעקי קצת...

sonioosh

New member
איזה כיף היה בפיספוסיםם!!!!!

ראיתי את מאיה! היא חיבקה אותי והיצטלמתי איתההההה [אני תכף ישים את התמונה פה...] זה היה כל כך מושלם! ואחרי התוכנית רצנו אחריה! וצילמנו אותה והיא חתמה [לי אישית לא חח אבל לניצן נידמה לי היא חתמה....] ואחרי שהיא ניכנסה לאוטו שלחתי לה נשיקה והיא החזירה לי! היא כל כך מושלמת! אני אוהבת אותההההה! ניצנוש, מורוש, ליטלוש, ואיזבלוש! היה ממש כיף! מחכה ליראות אותכן במסיבת ההשקה!

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifסוניההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה "איזה חנון הוא נראה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifחזרתי עכשיו מפספוסים!!

היה כ"כ מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היא הייתה כ"כ חמודההההההההההההה והתייחסה כ"כ יפה אלינוו!!!!!! היא תפסה לי את הידה והלכנו ככה יד ביד באולפן!!! והיא חתמה לי ביומן והצטלמנו 100!!!!!!!!!! תמונות בקרוב זה היה היום הכי חלומי שהיה לי בחיים!!! אוהבת אותך מאיהההההההההההההההההההההההההההההההה

sonioosh

New member
ניצן כנסי לפההה חחחח

על תחשבי שהוא ידיד שלי או משו הוא רק הבן של חבר של אבא שלי חחח[מסובך אה?] והוא היה אצלי אז הוא ביקש ללכת גם חחח לא היה נעים להגיד שלא.....

למעלה