הופעה של ירמי קפלן

ב ר 3

New member
טוב אני רואה שהקדימו אותי

ב-2/9 מסיבת תחילת שנה בתאטרוק, ראשון לציון (ליד האמפי) במסיבה ירמי יופיע, אבל לא הופעה מלאה, אל תפתחו ציפיות. ירמי יגיע לבצע בערך 5 שירים, ואח"כ מסיבת רוק. אם אתם רוצים עוד פרטים אתם מוזמנים לפנות אליי במסרים.

שחכת לציין*

מסיבת רוק עם דיג'יי עומרי רונן, היישר מגלגלצ* נ.ב פרטים, כרטיסים, ViP, הסעות וכו' אצלי, אפשר לפנות אלי במסרים או באיסיקיו 174513667 איך שנוח לכם.

נו אוףףףףףףףףף

למה הוא ודנה ברגר מופיעים כל הזמן באותו תאריך?!?! נו גם בפעם הקודמת זה היה ככה!!
, עכשיו אני מזה בדילמה

hodayoyo

New member
למי הלכת פעם קודמת?../images/Emo60.gif

עכשיו תלכי לשני
לפחות את יכולה ללכת להופעות

לדנהה../images/Emo3.gif

אבל נו אם ירמי הולך לבצע רק 5 שירים זה לא כזה שווה... ולמה את לא יכולה ללכת?

N o l o g o

New member
עדיף ללכת להופעה שלמה של ירמי..=)

ואיפה את הולכת להופעה של דנה..?

hodayoyo

New member
אני גרה בחור../images/Emo60.gif

ויש לי הורים נחמדים. שתי סיבות שעולות על כל שאר התירוצים שיש
אבל זה מעצבן נוראאאא כאילו תמיד כשאני מוצאת נגיד חברה להתנחל אצלה- ההורים דופקים לי את זה..

TsLiLuSHSH

New member
נצל"ש: ההופעה של ירמי מחר באלפנט-->

המממ... ההופעה מחר של ירמי קפלן בפאב אלפנט בקריית חיים עולה כסף? ואם כן, כמה ? עשיתי חיפוש בדפי הפורום האחרונים ולא מצאתי..... אז מישהו יודע כמה הכניסה עולה ? ועוד פרטים נוספים לגבי ההופעה מחר- אשמח לשמוע... תודה!!!

שלמונזה

New member
צלילוש אהובתי!!!! ../images/Emo168.gif

ככה בלי שלום בלי כלום
את יודעת כמה התגעגענו?! איזה סיפורי נוסטלגיה אנחנו מריצים עלייך?! מה שלומך חמודה?

TsLiLuSHSH

New member
שלום !!!

האמת היא.... שחשבתי לפתוח את ההודעה בסיגנון של "היי, מה נשמע אנשים? כמה זמן עבר" ... אבל זה היה נשמע לי פלצני משהו. אולי קצת צבוע, לא יודעת........
אבל באמת מעניין אותי לדעת מה אתכם, מה שלום כולם ?
עברה עליי שנה מטורפת (עשיתי שירות לאומי בירושלים, ובשבוע הבא ממשיכה שנה שניה) , ובקושי היה לי זמן לאינטרנט וכאלו..... באוגוסט יצאתי לחופש קצר (עד שאני חוזרת שוב לשירות לאומי), אז היה לי קצת זמן לשוטט באינטרנט ..... ובגלל שכל כך הרבה זמן לא נכנסתי, אז נגיד, לפני כמה חודשים שהתחשק לי להיכנס , זה כבר היה נראה לי קצת מוזר (כי עבר מלא זמן). אני יודעת, תירוץ עלוב..
אין לי מה להגיד חוץ מ-
חוץ מזה, שיש לי וידוי קטנטן , שאני מניחה שחלקכם (או אולי כולכם...) לא תאהבו במיוחד: בחודשים האחרונים התמכרתי לעברי לידר, וזה בא על חשבון ירמי קפלן..... (הייתי בהופעת הבכורה של עברי לידר בגני התערוכה והיה מדהיייייייייים!!
) אבל.... התגעגעתי לירמי קפלן כל-כך !!!
ומחר יש הופעה גם של עברי , אבל החלטתי ללכת להופעה של ירמי (טוב נו, זה גם יותר קרוב לבית שלי חחחח
) ואיזה סיפורי נוסטלגיה ?? שלמונזה- אני זוכרת אותך! גם איך את נראית ולמשל ..... שקוראים לך יפית! (איך אני, הא?
) שלומי מצויין בכל אופן! תודה!
אז... מה לגבי פרטים על ההופעה מחר?? התגעגעתי....
באמת.

שלמונזה

New member
סיפורי נוסטלגיה? ../images/Emo168.gif

נו ניצנים, את היית מלכה שם
וגם הסיפור הבלתי נשכח שלך על ההופעה בירושלים... והאממ מור ושיראל אוהבות את עברי וישמחו כנראה על ההחלטה שלך, אני עוד לא הבנתי מה מוצאים בו
והאממ נו אין לי שמץ לגבי ההופעה מחר, פעם הייתי הרבה יותר מעודכנת [שהייתי מנהלת פה, חחח] אולי תנסי פשוט להתקשר לשם ולברר?

TsLiLuSHSH

New member
המממ

לגבי ההופעה בסינדרום בירושלים, כה...
אבל, לא זכור לי שעשיתי/אמרתי משהו מיוחד בניצנים. תוכלי לרענן את זכרוני? בכל מקרה, עברי הוא פשוט
. אומן מדהים. אין עליו.

שלמונזה

New member
הכרטיסים ממוש ../images/Emo168.gif

יש עדיין אנשים ששונאים את הפורום כי לא קיבלו פגישה אישית עם ירמי אחרי ההופעה למרות שהיו להם כרטיסי ביקור ביד
ונו סתם נורא נהנינו איתך
תבואי לבקר לעיתים קרובות יותר

TsLiLuSHSH

New member
וואלה .... ../images/Emo6.gif

אוי, זה היה משעשע ....
אשתדל להיכנס לעיתים יותר קרובות, למרות שהשנה הזו נראה לי תהיה אפילו יותר עמוסה ..... לפחות בהתחלה, כי אני עושה פסיכומטרי (במועד של 1 בינואר).
בכל מקרה, אני מניחה שמחר תקבלו חוויות מההופעה באלפנט
יום מדליק לכולם!!!

N o l o g o

New member
ממ אני כבר מבררת לך..=)

כיף לראות אותך פה.. ועברי אכן אמן נפלא, רק למה שיבוא על חשבון אחר..? [וגמני הייתי בהופעה שבגני התערוכה..=)]

למעלה