הופעה של ג'ון לנון היי ראיתם את המודעות שג'ון לנון מגיע לארץ להופיע?
U Unaffected New member 4/12/09 #3 יחד עם קורט קוביין,ג'ימי הנדריקס ואלביס.. אני מחכה להסבר על המודעות האלה ..
N naked in the rain New member 5/12/09 #4 כנ"ל. אם זה איזה פרסום של חברה סלולרית או משהו כזה אני מאוד אכעס.
א אדון בלון New member 5/12/09 #5 האמת שהיום בלבונטין (בת"א) ראיתי בדיוק את המודעות האלה - קורט קוביין, ג'ימי הנדריקס וג'ון לנון בהופעה חיה באיצטדיון רמת גן או פארק הירקון או משהו כזה.
האמת שהיום בלבונטין (בת"א) ראיתי בדיוק את המודעות האלה - קורט קוביין, ג'ימי הנדריקס וג'ון לנון בהופעה חיה באיצטדיון רמת גן או פארק הירקון או משהו כזה.
N naked in the rain New member 5/12/09 #6 כן,לנון-הנדריקס ברמת גן וקוביין בקיסריה(../images/Emo6.gif!)
M motek1352 New member 5/12/09 #7 אני ראיתי בגבעתיים והנה תמונה למי שלא מאמין.. אני מתה לדעת מה מפרסמים בדיוק...
א אדון בלון New member 13/12/09 #11 מה שכן, התחלתי לחשוב לאיזו הופעה הייתי הולך נניח והייתי יכול ללכת לאחת מהן - והגעתי למסקנה שללא ספק ג'ימי הנדריקס...
מה שכן, התחלתי לחשוב לאיזו הופעה הייתי הולך נניח והייתי יכול ללכת לאחת מהן - והגעתי למסקנה שללא ספק ג'ימי הנדריקס...