הופעה של בויאקה?

multi

New member
הופעה של בויאקה?

כן! קליפ של הופעה של בויאקה נמצא בוואוו של ואללה אין לי בדיוק מושג מה זה כי לא הצלחתי לראות אבל זה איזה שעה של הופעה לפי מה שכתוב בפרטים של הקובץ אז תהנו

DJ$upreme

New member
זו הופעה מלאה, ומצוינת

נדמה לי מהדינמו דבש, ראש השנה, איזה שבועיים אחרי הופעת הבכורה של הבויאקלאן בג'י. מעורר געגועים, לבויאקה בהרכב ההוא, לרביעיה כשהם עוד עבדו ביחד בדינמו ודיברו על אלבום, לדינמו בערב הכי מפוצץ שלו בימי ג'. והוכחה לזה שבויאקה היו הלייב אקט הכי מצוין שהיה לנו. היום, אני חושב שהחלוצים תפסו את מקומם.

rockninja

New member
אני ראיתי אותם בהופעה רק פעם אחת

וזה היה בחישגוזים בפארק האחרון, דווקא די התאכזבתי. ציפית מהם ליותר, במיוחד במינמרוד רשף שהיה אדיר בהופעות של השב"ק בתקופה של בעטיפה של ממתק. נימי גם היה מסטול אז בהופעה, שזה דווקא לא היה נחמד כמו שחשבתי שזה יהיה... החלוצים באמת מופיעים טוב, אבל מוקי יותר טוב לדעתי. במיוחד עם נגנים. שב"ק ס' ביחד היא המופע הכי טוב שהיה לדעתי. אגב... מישהו רואה תמונה בוואלה? אצלי יש רק קול...

DJ$upreme

New member
ההופעה בפארק לא היתה מי יודע מה

מוקי ושב"ק הם לא בדיוק הופעות היפהופ, הם וואריאציות על הופעות רוק.

rockninja

New member
נכון

אז אם אתה מדבר על היפ הופ נטו, סאב והצל מתחרים בחלוצים. אבל נראה ל שהקהל אצל סאב והצל כל כך קופץ ונהנה בגלל שהוא מכיר כבר את השירים, לא בגלל שיש להם איזה כריזמה מיוחדת או משהו. (למוקי יש את זה לעומת זאת...)

da^Lord

New member
חבל שרק שומעים ולא רואים מה קורה

שם. מעניין אם זה שלי או משהו שמישהו מוואלה צילם (אם זה בכלל מהדינמו)

אני אישית כבר ממש רוצה

לשמוע דברים של קוואמי לבד. מדהים שכל דבר שהוא לקח בו חלק עד היום (ראו ערך "זמן שנקום" אצל מוקי, "מלחמת מיקרופון הזהב" עם השבק ובקרוב "מעבדות לחרות" אצל מומי..) הפך בעייני מעוד סתם שיר למיני מאסטר פיס ואני לא מגזימה. בכלל לדעתי מסתובבים לנו כמה אנשים כישרוניים בצורה מדהימה ממש פה מתחת לאף ולא כולם ממש מודעים לדבר (קוואמי, DJ SUPREME לדוגמא) או לפחות לא מודעים מספיק. ולפנישאני אשכח הגעתי למסקנה שאני כבר לא מוצאת עניין במריבה עם הרוק נינג'ות ולכן אני חותכת מהיום ומתנצלת מראש אם התאכזרתי או חרגתי מגבולות הטעם הטוב. מה שכן במידה ובעתיד לא נסכים בקשר לאיזשהו נושא נצליח לנהל עליו וויכוח בצורה עניינית ומכובדת בהתאם לרוח הפורום.

rockninja

New member
סבבה ../images/Emo6.gif

אין סיבה לריב... החיים יפים! אה כן, דבר אחד... יש רק רוק נינג'ה אחד! השאר הם דגים, ישבנים, כיופים, חמציצים ועוד.... גם אני אהבתי מאוד את זמן שנקום, למרות שלא הייתי קורא לו מאסטר פיס. את הקטע של קוואמי במלחמת מיקרופון הזהב לא הכי אהבתי, הוא היה שטותי כזה. מה שכן מירו הפגיז שם עם אנרגיה מדהימה. הדיסק של קוואם מתקרב..................... אתם מרגישים את זה?..

kodman

New member
אני מתגעגע לימים.. ../images/Emo4.gif

לימים שהיו מסיבות מדהימות בדינמו (המועדון האהוב עליי) - שמג´יק היה עולה עם כובע קוסם ואורי מחושגז ושניהם מחשגזים בצורה שלא תאמן.. מסיבות ענק בדינמו - היה כל כך כיף. מסיבות שפישי עלה ורוב הקהל יצא - אבל עדיין הוא המשיך לשיר והביא בסט וויבס. והופעות כמו זו של בוייאקה - איך אני נהניתי בהופעה הזאת.. זה לא אותם ימים
"Things Done Changed" kodman

rockninja

New member
כן אלה היו ימים, אבל...

דווקא נראה שהקהל בהופעה של בויאקה ממש לא התלהב... לירון היה צריך ממש להתחנן בפניהם שיסכימו שהם יעלו לעוד שיר... זה בא קומפלטטטטטטטטטטטטט

למעלה