Ronushnush
New member
הופעה של איגייי
עכשיו שהשגתי את תשומת ליבכם
... תפעילו את הדימיון
: הטלפון מצלצל. אפחד לא קם לענות אז אין לכם ברירה ואתם ניגשים לטלפון, ואומרים "הלו" (כמה מפתיע
), מהקו השני עונה לכם קול שאי אפשר לטעות בו, זאת איגי וקסמן! היא אומרת לכם "היי ____, מדברת איגי וקסמן. אני צריכה מישהו שיארגן לי איזה הופעה, בראש שלך?". לרגע אחד אתם לא יודעים מה להגיד, בסופו של דבר אתם עונים באדישות (מזוייפת!) מגניבה (נראה לי שלזה אפשר לקרוא נונשלנטיות או איך שלא כותבים את זה
) "אממ, רק שניה. אני אציץ ביומן שלי ואבדוק מה אפשר לעשות". אתם מניחים ת'שפורפרת בצד, מחכים דקה (יעני בודקים ביומן שאין לכם) ואז מרימים את הטלפון ועונים באותה אדישות מגניבה: "כן, אני חושב שיש לי זמן לארגן לך איזה הופעה". איגי עונה: "אצה תפסיק לשרוט ת'ספה!!!!!!!!!! הא כן, מה אמרת?" שוב אתם עונים (עדיין באותה אדישות מגניבה): "אמרתי שכן, אני חושב שיש לי זמן לארגן משהו". "-אחלה. אני אשלח לך כמה קריטריונים ותענה עליהם איך שבא לך, טוב?" "טוב." *ניתוק* תודו שזה השלב שבו אתם צורחים "יייייישששששששש!!!!" אז, אז, אז (אני כועסת כ"ככככ אני כועסת כ"כככככ) אתם מקבלים טופס למלא איך שבא לכם: באיזה יום תרצו שההופעה תתקיים? באיזה שעה? ואיפה? מה איגי תלבש? מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)? עם איזה שיר תיפתח ההופעה? עם איזה תסתיים? איזה שירים חייבים להיות בהופעה? כמה יעלה כרטיס? למי מגיע כרטיס בחינם? ההופעה תהיה בעמידה\ישיבה? איזה דיסק ימכרו בהופעה (אדום\בעדינות\הדוור\מסתובבים) [אפשר רק אחד אז אל תתחכמו
]: זהו
יצאה הודעה מטומטמת לגמרי
מי שנסחף רחוק מדי עם הדימיון שלו ובסופו של דבר מצא ת'צמו מנסה להבין מה צריך לעשות עם ההודעה הזאת, אתם אמורים לענות על השאלון. ואיגי לא באמת התקשרה אליכם שתדעו
. די אני איזה חוש הומור דפוק יש לי
פשוט תענו.
עכשיו שהשגתי את תשומת ליבכם