הופעה של איגייי

Ronushnush

New member
הופעה של איגייי

עכשיו שהשגתי את תשומת ליבכם
... תפעילו את הדימיון
: הטלפון מצלצל. אפחד לא קם לענות אז אין לכם ברירה ואתם ניגשים לטלפון, ואומרים "הלו" (כמה מפתיע
), מהקו השני עונה לכם קול שאי אפשר לטעות בו, זאת איגי וקסמן! היא אומרת לכם "היי ____, מדברת איגי וקסמן. אני צריכה מישהו שיארגן לי איזה הופעה, בראש שלך?". לרגע אחד אתם לא יודעים מה להגיד, בסופו של דבר אתם עונים באדישות (מזוייפת!) מגניבה (נראה לי שלזה אפשר לקרוא נונשלנטיות או איך שלא כותבים את זה
) "אממ, רק שניה. אני אציץ ביומן שלי ואבדוק מה אפשר לעשות". אתם מניחים ת'שפורפרת בצד, מחכים דקה (יעני בודקים ביומן שאין לכם) ואז מרימים את הטלפון ועונים באותה אדישות מגניבה: "כן, אני חושב שיש לי זמן לארגן לך איזה הופעה". איגי עונה: "אצה תפסיק לשרוט ת'ספה!!!!!!!!!! הא כן, מה אמרת?" שוב אתם עונים (עדיין באותה אדישות מגניבה): "אמרתי שכן, אני חושב שיש לי זמן לארגן משהו". "-אחלה. אני אשלח לך כמה קריטריונים ותענה עליהם איך שבא לך, טוב?" "טוב." *ניתוק* תודו שזה השלב שבו אתם צורחים "יייייישששששששש!!!!" אז, אז, אז (אני כועסת כ"ככככ אני כועסת כ"כככככ) אתם מקבלים טופס למלא איך שבא לכם: באיזה יום תרצו שההופעה תתקיים? באיזה שעה? ואיפה? מה איגי תלבש? מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)? עם איזה שיר תיפתח ההופעה? עם איזה תסתיים? איזה שירים חייבים להיות בהופעה? כמה יעלה כרטיס? למי מגיע כרטיס בחינם? ההופעה תהיה בעמידה\ישיבה? איזה דיסק ימכרו בהופעה (אדום\בעדינות\הדוור\מסתובבים) [אפשר רק אחד אז אל תתחכמו
]:
זהו
יצאה הודעה מטומטמת לגמרי
מי שנסחף רחוק מדי עם הדימיון שלו ובסופו של דבר מצא ת'צמו מנסה להבין מה צריך לעשות עם ההודעה הזאת, אתם אמורים לענות על השאלון. ואיגי לא באמת התקשרה אליכם שתדעו
. די אני איזה חוש הומור דפוק יש לי
פשוט תענו.

just reut

New member
גדולל... ../images/Emo6.gif

באיזה יום תרצו שההופעה תתקיים? ממ, רביעי. הבא באיזה שעה? 21:00 ואיפה? בכיכר של נתניה מה איגי תלבש? בגדים יפים כאלה
כל הבגדים שלה יפים! מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)? לא רוצה שום אורחים מזיקים
עם איזה שיר תיפתח ההופעה? משחקת עם בובות*
*נדירנדירנדיר! עם איזה תסתיים? מה שבא לה
מחרוזת כזאת... איזה שירים חייבים להיות בהופעה? כל השירים הטובים שלה, כולם. כמה יעלה כרטיס? 50 ש"ח למי מגיע כרטיס בחינם? לקרובי המשפחה*פרוטקציות*
ההופעה תהיה בעמידה\ישיבה? עמידה, מה קרה? שיסבלו קצת. איגייייייייי! איזה דיסק ימכרו בהופעה (אדום\בעדינות\הדוור\מסתובבים) [אפשר רק אחד אז אל תתחכמו ]: מסתובבים כמובן. אחלה דבר רוני

וואי וואי!

באיזה יום תרצו שההופעה תתקיים? רק לא ביום שישי. באיזה שעה? 20:00 - 21:00 שנספיק לחזור הביתה למורדים בויוה
ואיפה? ראשון, היכל התרבות. היא גם מוזמנת להופיע בחדר שלי אם היא ממש מתעקשת. מה איגי תלבש? ורוד
מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)? דנה ברגר!!!
ואולי ברי סחרוף? עם איזה שיר תיפתח ההופעה? משחקת עם בובות עם איזה תסתיים? אדום איזה שירים חייבים להיות בהופעה? מילווקי, קולנוע כמה יעלה כרטיס? כמה שפחות
למי מגיע כרטיס בחינם? לי, כי זו הופעה ראשונה
ההופעה תהיה בעמידה\ישיבה? עמידה. אח"כ נעבור לאקוסטית או משהו. איזה דיסק ימכרו בהופעה (אדום\בעדינות\הדוור\מסתובבים) [אפשר רק אחד אז אל תתחכמו ]: בעדינות, כי אי אפשר להשיג אותו . ושתמכור גם סינגלים של מילווקי! יומעולה
מילי

A t z a

New member
רוני!!!../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

הרגת אותי!! והפעם במובן הרע של המילה
!!!! הכותרת שלך גרמה לי התקף לב מוחלט ועד עכשיו הדופוק שלי לא התייצב
! אבל כפרעל המשחק שלך
באיזה יום תרצו שההופעה תתקיים?שישי
באיזה שעה?22:30 ואיפה?ת"א או בעיר שלי מה איגי תלבש?מה שלאיגי בא ללבוש
אבל שלא תשכח ת'טבעת היפה מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)?הממ...ואוו לאדעת תפתיעו
עם איזה שיר תיפתח ההופעה?מילווקי
? עם איזה תסתיים?לא יודעת
איזה שירים חייבים להיות בהופעה?כל מה שהיא כבר שמה בהופעה בבארבי לדעתי,פשוט חובה+תהרוג אותי לאט+שיר הנגב+הפכתי אבן... כמה יעלה כרטיס?60
? למי מגיע כרטיס בחינם?לאמא של איגי ולאצה המהמם שיקבל גם קולר יפה לכבוד ההופעה למרות שבטח הוא יוריד את זה
ההופעה תהיה בעמידה\ישיבה?מה שבא
איזה דיסק ימכרו בהופעה (אדום\בעדינות\הדוור\מסתובבים) [אפשר רק אחד אז אל תתחכמו ]:מסתובבים כמובן! הוא עכשיו הכוכב אז צריך להגיע איתו לזהב
וזה יקרה!

דנע!! יש לי עוד תמונה די גדולה

<כמעט עמוד> של איגי עם אמא שלה. שתיהן מחייכות חיוך יפה
יש לך אותו? זה מעולם האישה מתישהו

A t z a

New member
אין לי!!!../images/Emo80.gif

לשמווווור
!!! תודה כפרעליך!
מאיזה תאריך?אולי אני עוד אוכל להשיג

הכותרת זה

"סלבס ואמהות" ואין לי מושג ממתי זה כי תלשתי פשוט את העמוד. גלית גוטמן הייתה בשעה אבל. בכל מקרה זה שמור לך, אני אביא את זה לרעות אם היא תגיע ליום סטודנט ביום חמישי באונ' ת"א.

A t z a

New member
יאי תודה../images/Emo9.gifסוגדת לך!../images/Emo80.gif

מבטיחה לשמור לך הפתעות אם אני אמצא
! ואני אכריח את רעות להגיע ליום הסטודנט כדי לשמור לי

ענק../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

באיזה יום תרצו שההופעה תתקיים? יום חמישי
באיזה שעה? 22:00 ואיפה? בעפולה
או בכינרת
מה איגי תלבש? אנאערף
מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)? מוניקה סקס
אל תשאלו מה הקשר, זה מה שעלה לי לראש
עם איזה שיר תיפתח ההופעה? בדרך למילווקי עם איזה תסתיים? אדום
איזה שירים חייבים להיות בהופעה? אממממ לא יודעת
יש הרבה
כמה יעלה כרטיס? 70 למי מגיע כרטיס בחינם? אמממ לאפחד
סתם, לא יודעת... ההופעה תהיה בעמידה\ישיבה? עמידה דאא
איזה דיסק ימכרו בהופעה (אדום\בעדינות\הדוור\מסתובבים) [אפשר רק אחד אז אל תתחכמו ]: בעדינות

נבהלתי לשנייה..

באיזה יום תרצו שההופעה תתקיים? יום שישי,רצוי. אין בגרויות/מתכונות/מבחנים אח"כ. באיזה שעה? לא משנה,אני אגיע מתי שצריך. ואיפה? מעדיפה בארבי כפר סבא כי זה 20 דקות מהבית,אבל אני אגיע גם לת"א או למקומות אחרים בטווח סביר (אין לי כסף) מה איגי תלבש? נו,בגדים שחורים ויפים. מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)? אני(?) עם איזה שיר תיפתח ההופעה? "להתעטף בעצב לכבודך"..זאת הייתה בחירה מעולה פעם הקודמת. עם איזה תסתיים? קשה לי לומר.. איזה שירים חייבים להיות בהופעה? תיפצע,קח את מה שיש בי,האיש שחסר,כועסת,רק לעוד דקה,אדום,אין לי מה לומר לך,יומולדת,אישה כפויה,תמיד אוהב תמיד נפגע והרשימה נמשכת....שתשיר את כולם וזהו. כמה יעלה כרטיס? עד 80 למי מגיע כרטיס בחינם? לכולם,מהזאת אומרת? ההופעה תהיה בעמידה\ישיבה? ישיבה,עמידה - העיקר הופעה. איזה דיסק ימכרו בהופעה (אדום\בעדינות\הדוור\מסתובבים) - מסתובבים - עדיין אין אותו להרבה אנשים וחבל.

וואו אני סתומה לגמריי.

מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)? פיטר רוט,מאור כהן,חמי רודנר (שוב),דנה ברגר..

Ronushnush

New member
עונה לעצמי ../images/Emo11.gif

באיזה יום תרצו שההופעה תתקיים? חמישי \ שישי באיזה שעה? 22:00 או 23:00 ואיפה? תל אביב (הנה אני בא, אני מגיע, באתי להזיע, כי את היחידה אני נשבעעעעע) מה איגי תלבש? בגדים מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)? יש איגי, מי צריך יותר?! עם איזה שיר תיפתח ההופעה? להתעטף עם איזה תסתיים? סוף הטיול \ אמן ויהיה איזה שירים חייבים להיות בהופעה? אישה כפויה, תעצרו אותי, מזבח, תיפצע כשתרוץ אלי שוב וכל הלהיטים. כמה יעלה כרטיס? לא אכפת לי, כי: למי מגיע כרטיס בחינם? לכל פורום איגי וקסמן
ההופעה תהיה בעמידה\ישיבה? לא חשוב איזה דיסק ימכרו בהופעה (אדום\בעדינות\הדוור\מסתובבים) [אפשר רק אחד אז אל תתחכמו ]: בעדינות כי עדיין אין לי אותו

mic22

New member
חחח

עונה! באיזה יום תרצו שההופעה תתקיים? חמישי באיזה שעה? 22:00 ואיפה? זאפה מה איגי תלבש? סומכת עליה בקטע הזה
מי יבוא להופעת אורח (אם בכלל)?
לאידעת עם איזה שיר תיפתח ההופעה? משחקת עם בובות עם איזה תסתיים? אדום אולי איזה שירים חייבים להיות בהופעה? רוב השירים שבאמת בהופעה.. כל הלהיטים ורוב השירים ממסתובבים כמה יעלה כרטיס? 65 למי מגיע כרטיס בחינם? לVIP כמוני
ההופעה תהיה בעמידה\ישיבה? גם וגם איזה דיסק ימכרו בהופעה (אדום\בעדינות\הדוור\מסתובבים) [אפשר רק אחד אז אל תתחכמו ]: מסתובבים. הכי רלוונטי

למעלה