הופעה של אואזיס

Y System

New member
הופעה של אואזיס

לפי מה שהבנתי הסיכוי שאואזיס יגיעו להופיע בארץ הוא כמו הסיכוי שהם לא יתפרקו עד שיצליחו להביא אותם לפה (מה שלא יקרה) ולכן החלטתי שהקיץ זה ה-קיץ. בגלל שאין לי איפה להתחיל, החלטתי פשוט לשאול פה - איך אני מוצא לו"ז של ההופעות שלהם לקיץ? אם אין עכשיו, מתי יהיה? מחירים מיקום וכו'? תודה מראש.

sok777

New member
היי

לצערי הרב אתה צודק. הסיכוי בהחלט קלוש. גם אין ביקוש כזה גדול לצערנו וגם כפי הנראה זה לא מקום כ"כ פופולרי ומושך כמו למשל דרום-אמריקה או ארה"ב. בכל אופן, כרגע לא מתוכננות שום הופעות ולמעשה הלהקה לא יצאה במלואה לטור מאז הטור של האלבום שיצא ב2005- Don't Belive The Truth. כמובן שהרבה מהאנשים כאן ינסו וירצו לנסוע אם תהיה הופעה בחו"ל. אם תהיה הופעה בארץ כמובן- מה טוב. תחשבו על זה, זה יהיה פשוט אדיר. חבורה של נניח 1000 איש שממש שרופים עליהם ועוד איזה 10000 שסאים להופעה חוץ מהם. מדהים. אם הלהקה תחליט לצאת לטור בקרוב [מה שכנראה לא יקרה גם בגלל תכנונים לאלבום וגם בגלל שליאם ונואל לא צריכים כ"כ את הכסף והם מעדיפים לא לראות אחד את השני, אלא אם כן זה לקידום אלבום] אני כמובן אודיע.

Alon XD

New member
פאק, מי שראה אורי גלר

יש סיכוי של 1 ל-5 שאואזיס יופיעו שבוע הבא אצלו

LetThereBeLove

New member
כן!!!!!!!!!

זה כל כך מוזר!! אני יודעת שאורי גלר די מיודד עם ליאם, אבל, אין מצב שהוא יבוא לארץ בשבוע הבא!! בואו נארגן לכולנו כרטיסים לשם, בשביל הסיכוי הקטנטן שזה יהיה הוא.. ואם לא, נרוויח הופעה של הספייס-גירלז!
(או פיל קולינס, או יוריתמיקס, או ה-ביי ג'ייז)

sok777

New member
מהמהמהמה

עזבתי בחלק שאמיר לוסטיג סיים את ההופעה. מה לעזעזאל הוא אמר אח"כ
? ועוד שקשור לאואזיס?? אגב, הוא באמת די מקושר לליאם. כאילו, לא כזה, אבל קצת. כמו "קשרים" למפורסמים אחרים. אבל אם אני לא טועה הוא די אוהב אותם ומעריך אותם.

Y System

New member
אה?!

אורי גלר וליאם? מה הקשר לעולם? כנראה שהעקרונות שלי והשנאה שלי כלפי הגלר הזה יפסידו.. אני הולך אשכרה לצפות בתוכנית שלו. איזה מוזרר זה |:

YOasis

New member
אם אתה מוצא משהו אל תשכח להודיע פה

או לפחות לי... אלא אם כן אני אשיג אותך P: אני יודעת שהיו כמה הופעות אקוסטיות של נואל וגאם ברחבי העולם אבל הן די קשות להשגה ובטח כרטיס לשם עולה מאות או אלפי יורואים... ונראה לי שהם כבר סיימו את ה"סיבוב הופעות" המצומצם הזה... אז כך את כל מה שאמרתי למעלה בלשון עבר. בטח ב-2008 אם אואזיס יריצו עניינים ויעשו אלבום עד שנה הבאה יהיה לנו משהו. נקווה...

sok777

New member
היה טור

אקוסטי של נואל, גם ועוד מתופף מבחוץ. הם עשו איזה 10 הופעות בארה"ב, אירופה ואוסטרליה. לדרום אמריקה ואלינו הם לא הגיעו. בכל אופן, הטור היה קטן על-מנת לפרסם את אלבום האוסף ולקדם אותו.

למעלה