הופעה שזכורה.

הופעה שזכורה.

היה לי סוף שבוע שכלל המון מחשבות לגבי כל מיני דברים. ולגבי כל מיני הופעות של נועם ספציפי. נזכרתי פתאום בהשקה לשמתי לב. יש איזה הופעה של נועם שזכורה לכם במיוחד? אם כן איזו?

וואו!!! בכל הופעה יש משהו מיוחד ועדיין לכל

אחד יש את ההופעה שהשפיעה עליו יותר מהשאר........ ההופעה שאני לא אשכח זאת ההופעה בתאטרון תמונע (29.11.2007) זאת ההופעה שבה צילמנו את הסרט שלנו........ הגעתי להופעה בלי לצפות לכלום ובלי לדעת מה עומד לקרות בזכות הסרט הזה קרו לי הרבה דברים טובים שלא ציפיתי ולא ידעתי שיקרו. הכרתי את כולכם ואת נועם ואת המוזיקה המדהימה שלו.... כל זה לא היה קורה בשום צורה ואחרת

המחצללת

New member
חחח...כרגע זכורה לי הופעת צחוקים...

שירושקה, איך אפשר שנשכח את ההופעה בבולדוג?.. הכרטיס כרגע תלוי מעליי, "בולדוג - פאב קריוקי כשר" ומתחת כתוב: *בכרטיס זה לא ניתן לשלם טיפ למלצרים. * כרטיס זה שווי ערך לסכום שנקבע בו לקניה במקום בלבד שמי _______ מס' השיר _____ שם השיר________________ ההופעה הכי צחוקים והכי הזויה בעולם.... מה לא היה בהופעה? נועמיקו טען שיש תאורה אירוטית.. עד היום אם תגיעו לשם (למרות שכבר סגרו ת'מקום!) תמצאו את מר פנחסוב מבלה שם קבוע עם שון!! חח...

פלדלמן

New member
וואו! איך אפשר לשכוח??

ההופעה בכפ"ס בבית השני!! הגענו לשם אחרי ההשקה של דגני לאלבום שלו. נסעתי על איזה 120+ כל הדרך כדי שנגיע בזמן כי נועם אמר שהוא יתחיל ב12 או ב1 וכשהגענו הוא כבר היה באמצע... כמה צחוקים היו ביום הזה, באוטו ובהופעה! גם עצרתי באמצע הנסיעה כדי לצלם את הקילומטרז' של האוטו
איזה כיף אדיר להיזכר בזה!! הילי, שיר, יעל אהרון ורוני - צריך לשחזר את היום הזה!!!!

וואי כבר עברה שנה

איזה הזוי היה בהופעה הזו רק צחוקים.. בדיוק נועם סיפר שכל יום עבר בצבע אחר חח

בר דותן

New member
ווואי שיר .. את יודעת איזה הופעה זכורה לי ?

ההופעה שכל פעם שרציתי ללכת ניגמר הכסף :(

למעלה