הופעה שאלה

CrazyBoi

New member
הופעה שאלה

יש כבר הימורים לאיזה שירים כדאי להתחיל לשנן טוב טוב לקראת ההופעה שבעוד חודש ושבוע ???????

שבןע טוב לכולם

tali44

New member
בינתיים רק חלק מהסטליסט התגלה:

המופיע ייפתח ב - "Girl Gone Wild" וימשיך עם: Material Girl", Revolver,4 Minutes, Gang Bang, Papa Don't Preach, Express Yourself, Give Me All Your Luvin, Turn Up The Radio, Justify My Love, שילוב של Open Your Heart עם "Falling Free", ולשם שינוי Nobody Knows Me.

אני ממש מקווה שהיא תשיר גם את לה איסלה בוניטה. למרות שהיא הופיעה איתו המון בסיבובי ההופעות האחרונים, היא תמיד מחדשת אותו באופן יפייפה! חוצמזה, אני ממש מקווה שיהיה גם את מאסטרפיס ואימ אדיקטד.

CrazyBoi

New member
אז

בנתייים לשנן את כל הפסקה הראשונה שלך??

ממש באלי שהיא תבצע את celebration :(

tali44

New member
ואני מאמינה (או מקווה) שבזמן הקרוב

ישתחרר שאר הסטליסט.

CrazyBoi

New member
ברגע שמשתחרר את חייבת לפרסם!!

אופפ ובאלי לאב ספנט ו איי דונט גיב אה

טוב נחכה בסלבנות ונראה מה יהיה

לפני ההופעה בטוח יוצא סטליסט של ההופעה?

tali44

New member
ואיי נכון! לאב ספנט ואי דונט גיב אה!!!!

וכן, אמור להשתחרר סטליסט. ומן הסתם ברגע שיהיה נפרסם כאן!!

GM1988

Well-known member
שאלה:

זכור לי ב2009 שהיו פה מלא דיונים על נושא השעה המומלצת לבוא להתמקם לפני פתיחת השערים כדי להבטיח מקום הכי טוב בקרבת הבמה (לאלה שהזמינו ב"גולדן" בעיקר!).
יש לי 2 כרטיסי דשא להופעה הראשונה, ואני מתלבט באיזו שעה באמת להגיע להמתין שם, והאם זה באמת שווה מאמץ של הגעה מהבוקר או להגיע עד 3-4 שעות לפני ..

אשמח לבקיאים בנושא לעזור ולייעץ לי מניסיון שלכם בעבר איך לנהוג במצב.

tali44

New member
תראה, גם לי היו כרטיסי דשא בהופעה הקודמת.

ואני הגעתי לשם בסביבות 3 בצהריים והייתי בין הראשונים בשער הכניסה. (מתוך 12 שערי כניסה לדשא). ובסופו של דבר, הייתי אולי שורה חמישית מהגדר של הגולדן. זה קרוב, אבל עדיין בקושי ראיתי משהו, כי הרבה מסתירים, וזה באסה להסתכל על המסכים. אבל אם תבוא שעה, שעתיים לפני תהיה ממש רחוק, ואז זה באסה. למרות שלפחות לא תהיה צפיפות כמו מקדימה וכשיש פחות צפיפות אפשר לראות את כל הבמה (רק מרחוק)

למעלה