הופעה מ- ה -מ- מ- ת

מרילו2

New member
הופעה מ- ה -מ- מ- ת

נו.. איך היה? למי שהיה. אז אני הגעתי עכשיו מהופעה מהממת של יהודה פוליקר. טוב נו... מדהים, מרתק, מקסים, מרגש, מהנה והכי הכי מוסיקה שבעולם. אין עליו, גדול מכולם. אנרגיה מיוחדת לפוליקר. ואיפה אתם, לא עמדתם בשורה הראשונה עם שלטים-אנחנו מהפורום, אז לא זיהיתי אף אחד. אני, כבר בשיר הראשון התחלתי לקפץ שם בין השורות הראשונות ובשיר השני אמרתי למשפחה שלי להתראות, אני אוהבת אותכם, אבל עכשיו זה הזמן שלי עם פוליקר, כלומר פוליקר ואני. תפסתי לי בתחילת ההופעה את המעקה הצדדי מצד שמאל של הבמה ואט אט כבר עמדתי ממש מול מוליקר, כמובן לאחר מלחמות עם "המאבטח", שלא הבין כמה ולמה אני מטורפת והוא-"המאבטח", רק מנסה לעשות סדר, אמרתי לו, באמא שלך..., תן לעבור עוד סנטימטר, הבין שאני מטורפת ועזב אותי לנפשי ליהודה שלי. ושתדעו-כשאני בהופעה של פוליקר, אין לי גיל, אני לא מכירה אף אחד ולא רואה אף אחד ממטר, למה? כי זה פוליקר ואני כבר הבנתם, חולה על פוליקר ולא מעניין אותי כלום. רקדתי, שרתי השתוללתי, בכיתי צחקתי וצעקתי. זכתי לראות גם בפעם הראשונה את יוני פוליקר והגיטרה ויהודה הבטיח לנו שעוד נשמע מהילד. זהו. לילה טוב, תודה על ההקשבה, שמחה ומאושרת שיש את מי לשתף אחרי הופעה מרגשת של פוליקר. פוליקר הוא הגדול מכולם. להתראות ממרילו

רינה ד

New member
מרילו...תגידי איך לא ראית/שמעת

אותנו...? עשינו את הכי הרבה רעש (כרגיל...) עמדנו ממש מתחת לאף של יודה אחרי שהרשו לשורה הראשונה (אנחנו) לקום... את עמדת ליד האיש שצרח אלוהים קח אותי עכשיו...???

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים קח אותי עכשיו???!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לבנאדם יש בעיות? *חוששת*

מרילו2

New member
כן זאת אני......

אתם עמדתם בצד של חיים רומנו ובתחילת המופע בשיר השני שתיתם ע-ר-ק? טוב, לא ידעתי. במופע הבא, נאמץ את החולצות, דגלים וכו..

קרן ב1

New member
אממ... לא

אנחנו ישבנו בשורה הראשונה באמצע וממש לא שתינו שום דבר...

מרילו2

New member
סליחה טעות....

היו כל כל הרבה חברה צעירים ונחמדים.................... היה כיף. עד להופעה הבאה, נמשיך להאזין למוסיקה של פוליקר. מרילו

A r e t h a

New member
איזה יופי ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

נשמע כמו הופעה חבל על הזמן! אין על פוליקר! באמת יש לו אנרגיה מיוחדת משהו שמימיי אוףףףףףףףףףףף איך אני מתבאסת שלא ידעתי מבעוד מועד, בפעם הבאה אני שם ! וצריך לעשות חולצות מודפסות שנדע מי מהפורום!!!!

willo1

New member
חחחח חולצות מודפשות ../images/Emo6.gif אחלה רעיון

אולי צמידים?
באמת צריך סימן זיהוי בהופעות אבל בד"כ זה לא קשה לזהות את האנשים שעומדים מתחת לאף של יהודה וצווחים כאילו אין מחר..

מרילו2

New member
בהופעות של פוליקר

אין מחר, אן אתמול, אין היום ואין מחר. יש עכשיו ועכשיו אני ויהודה ורק יהודה-לא רואה אף אחד ממטר. מרילו

willo1

New member
וואו../images/Emo70.gif נשמע מדהים ../images/Emo70.gif

שמחה שנהנית

למעלה