הופעה מהממת

הופעה מהממת

שלום לכולם. אני חדשה בפורום, המגנטים עשו את שלהם והביאו אותי הנה. מאוד מרגש לקרוא את התגובות של כולם להופעה. גם אני הייתי בהופעה ונהניתי מכל רגע ורגע כהרגלו שלומי לא מאכזב ויודע לרגש היכן שצריך, ולהקפיץ את הקהל. לא אהבתי את כל מצעד הצילומים על הבמה. חבל שאנשי האבטחה לא עשו מלאכתם כנדרש.... ולמרות הכל שלומי שרד את זה בענק וכהרגלו בקודש נתן למעריציו הרגשה נעימה. בסוף הערב גם חברתי ואני שוחחנו עם שלומי והוא פשוט הקסים אותי עד כמה האיש עניו, ועד כמה ההצלחה לא עלתה לו לראש והשאירה אותו פשוט קסם של איש. שבוע טוב ומקסים לכולם דרך אגב קרול ... צילמת אותי ואת חברתי יחד עם שלומי ולא ראיתי את התמונה באלבום... איך אפשר להשיג את התמונה?

karoleking

New member
ברוכה הבאה...

כיף לראות כמה אנשים חדשים יש פה בזכות המגנטים. נמשיך לחלק גם בהופעות הבאות. גם אנחנו (ונראה שגם שלומי) לא אהבנו את המצעד על הבמה. לאנשים אין טאקט פשוט. לא היו שם אנשים ביטחון בכלל וחבל. אני חושבת שישכילו להבא. מה זה השטויות האלה? ככה להפקיר זמר על הבמה? ושלומי עם הטוב לב שלו, לא מסרב לאף אחד, רק אכל את הלב מבפנים שלא נותנים לו לשיר כמו שצריך. מקווה שלא נתקל שוב בתופעות כאלה. תגידי לי איזה חולצה לבשת, אשים לך את התמונה. שבוע נפלא.

ברוכה הנמצאת

לבשתי חולצה ירוקה עם לבן.. אני קצוצת שיער עם קצוות בלונדיניים ועיניים ירוקות

למעלה