הופעה......כלייזמר......

yogart

New member
הופעה......כלייזמר......

שלום לכולם שמח להודיע שיש למה לצאת מהבית....וכוונתי היא להופעה חדשה ומעניינת. להקה זרועת כלייזמר ושאר מיני סגנונות יוצאת במופע חדש שטוף טרוף ולא רגיל....בת"א במועדון הפאטיפון ביום שישי ה-19 לחודש הזה. להקה בשם קרוזנשטרן ופרוחוד. כמו השם כך הלהקה.....יוצאת דופן.מי שאוהב הופעות קטנות אך גדולות בהשפעתן....שיבוא. אפשר לשמוע אותם ולהוריד בחינם ב: http://artists.mp3s.com/artists/553/kruzenshtern__parohod.html ושהיה יום טוב. (רק לבעלי אומץ)

ora11

New member
ערב טוב איש

ניסיתי להאזין לקישור אבל אני לא מצליחה אם אתה יכול לעזור לי לשמוע את הניגונים. תודה

נעשה ניסיון אורה../images/Emo13.gif

3.com/cgi-bin/play/play.cgi/AAICQi3.com/cgi-bin/play/play.cgi/AAICQi22MgDABG5vcm1QBAAAAFJQcAgAUQEAAABDxZVBP8mcn6nP_27s_lBIETCQWi8-/Mishegene_Parovoz.m3u target=_blank>23.com/cgi-bin/play/play.cgi/AAICQi22MgDABG5vcm1QBAAAAFJQcAgAUQEAAABDxZVBP8mcn6nP_27s_lBIETCQWi8-/Mishegene_Parovoz.m3u target=_blank>2MgDABG5vcm1QBAAAAFJQcAgAUQEAAABDxZVBP8mcn6nP_3.com/cgi-bin/play/play.cgi/AAICQi22MgDABG5vcm1QBAAAAFJQcAgAUQEAAABDxZVBP8mcn6nP_27s_lBIETCQWi8-/Mishegene_Parovoz.m3u target=_blank>27s_lBIETCQWi8-/Mishegene_Parovoz.m3u target=_blank>1.3.com/cgi-bin/play/play.cgi/AAICQi22MgDABG5vcm1QBAAAAFJQcAgAUQEAAABDxZVBP8mcn6nP_27s_lBIETCQWi8-/Mishegene_Parovoz.m3u target=_blank>2.3. הסגנון מיוחד.אולי זה לא יקלע לטעמו של כל אחד,אבל אני דווקא די נהנתי

אופססססססססססס../images/Emo6.gif

מה קרה פו???? הענינים השתבשו
צריך אורה ללחוץ על "lo fi play" ואז ניתן לשמוע את שלושת הסקיצות:)

למעלה