הופעה! - חשוב!!!

hadas2401

New member
הופעה! - חשוב!!!

מאחר וזה הפורום של מוניקה, אני מאמינה שתהיה פה היענות מכובדת... בתאריך 10.3, מוצ"ש, תתקיים הופעה של מוניקה סקס על גג "גן העיר" [בכיכר רבין]. כרטיס להופעה עולה 35 ש"ח, וכל ההכנסות הולכות לעמותת "הלב", שהם תורמים את הכסף לילדים בסיכון, נפגעות תקיפה מינית וכו'. זו מטרה ממש חשובה, הכרטיס ממש זול ויש אחלה מוזיקה... כרטיסים ניתן להשיג אצלי- פלאפון - 0524586576 אייסיקיו - 218829492

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifמניחה שלא רק הם מופיעים...

אז מי עוד מופיע? ופרטים יותר מדויקים יש?

hadas2401

New member
אז ככה...

כל הפרטים נמצאים בטלפון - 03-6393968, שזה בעצם הטלפון של מי שמארגן את המופע. רק הם מופיעים, הופעה מלאה.

hagzi

New member
נו כוסעמק../images/Emo29.gif

אני בפולין בתאריך הזה
אוף... ספרו לי איך היה...

mmmbam

New member
מה יש לבכות?! את בפולין!

חוץ מזה, יהיו בזמן הקרוב מלא הופעות!

hagzi

New member
רק כל ההכנות../images/Emo29.gif

מוציאות את החשק לצאת למסע הזה... הוי אנשים, עוד עשרה ימים אני נוסעת! נכון שתתגעגעו אלי?

mmmbam

New member
הסי! אני מתה לטוס כבר לפולין!

וכן, נתגעגע בהחלט!

hagzi

New member
אל תמותי (תרתי משמע)../images/Emo29.gif

סתם אבל נראה איך יהיה המסע עצמו, רק אז אני אוכל לדבר בינתיים אני סתם מיואשת מכל ההכנות והסדנאות וההצגות וההרצאות...

hadas2401

New member
*תיקונים*

מארגן המופע קצת הטעה אותי, והנה מה שרשום על הפלאיירים והכרטיסים: "ישראל סלע מארח את מוניקה סקס במלאת 10 שנים לפרוייקט 'הלב'. מוצ"ש 10.3.07 בשעה 20:30 ב'מרכז ענב לתרבות' אבן גבירול 71, על גג 'גן העיר' ת"א." שאלתי אותו שוב אם ההופעה מלאה, והוא אמר שהם יופיעו משהו כמו שעה - מה שאומר שלא. אז אני לא ממש יודעת מה הולך להיות שם, לעוד פרטים אפשר להתקשר ל- 03-6393968 שזה הטלפון של ישראל סלע, שהוא גם יופיע לפני מוניקה - אפשר לשאול אותו הכל. עדיין, ההופעה עולה סה"כ 35 ש"ח, וזה הולך לתרומה לילדים בסיכון משכונות מצוקה. אני ממש מצטערת על הבלבול.

animal bar

New member
לא נורא...

לפחות זה ישראל סלע ולא ישראל גוריון...
למרות שנורא הייתי רוצה לשמוע את בוטנים בלייב...
בוטנים זה שיר טוב... תורידו...

למעלה