הופעה חיה של MAROON

karms20

New member
הופעה חיה של MAROON ../images/Emo45.gif

הנה לינק להופעה חיה של Maroon באמסטרדם. ההופעה באיכות טובה. אומנם זה תחליף לדבר האמיתי אבל לפחות זה משהו... בכל מקרה אני ממש ממליצה למישהי שלא ראתה שתראה , כי זה מאוד כיף. זהו. מקווה שעזרתי
. קרן. נ.ב. - שאלה: הבחורה הצעירה בקליפ של She will be loved זאת החברה של אדם? או שהפעם היא לא משתתפת בקליפ? כי קראתי איפהשהוא שהיא התעצבנה עליו בגלל קלי פרסטון (אישתו של טרבולטה) שמשתתפת בקליפ. ושהוא אמר שהוא רצה לנשק אותה (מה שהוא גם עושה) או משהו בסיגנון הזה...

CiNdErElLa3887

New member
תודה..:) ובקשר לשאלה שלך...

הבחורה הצעירה בקליפ היא לא החברה של אדם. החברה של אדם משתתפת בקליפ הקודם (This Love). חח וגם אני קראתי שהיא התעצבנה שאדם נישק את קלי פרסטון..חח...ושמעתי שהיא לא מסוגלת להסתכל בכלל בקליפ.

Dangerous5

New member
ידעתי על כל זה...

אבל לא ידעתי שהחברה שלו זאת היא שהייתה ב This Love! מגניב

karms20

New member
תודה

בקשר לשמוע זה בערך גם מה שאני שמעתי, שזה מה שאדם אמר לעיתונים. אבל מי יודע אם הוא באמת אמר את זה... ואני יודעת שהיא הייתה ב-This Love אבל קצת קשה לזהות אותה שם, כאילו את הפרצוף לא מראים בכזה בירור, ולשתיהן יש שיער חום אז לא הייתי בטוחה. אבל גם הבחורה בקליפ הזה מאוד!!!! יפה. גם שמעתי שכנראה שראין חוזר בקרוב ***מתפללת***.

KerenWelling

New member
והיא גם מאוד דומה לקלי פרסטון...

יש ת'קטע שיש אפקט כזה כאילו היא זו היא..והן ממש דומות!

karms20

New member
She Will Be Loved מ- TRL הוידאו:

אז לפני כמה ימים (5 ליתר דיוק) אדם וג'יימס הופיע ב-TRL ועשו גירסה אקוסטית ל- She Will Be Loved. אם מישהי רוצה באתר הזה אפשר להוריד את ההופעה (זאת ההופעה הראשונה). ההופעה ב-TRL

KerenWelling

New member
אוי כן הורדתי את זה...

זה היה מדהים.... האמפרוביזציה ממש דומה למה שהוא עשה בהופעה האקוסטית המלאה החיה (הוציאו לה אלבום...חחחחח הילה!!!!!)

rockchick5

New member
תודה!!../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

על שני הקישורים!!

CiNdErElLa3887

New member
אההההההההההההההההההההההההה

איזה יופי טופי שובי דובי!!!!!!! באתר של סלקום שמו את הרינגטון של she will be loved
תורידו ...

KerenWelling

New member
כבר הורדתי וזה פשוט מהמממםםםםםםםםם

גמירה מרינגטון פוליפוניייי חחחחחחחחחחחחח זה מדהיייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עכשיו צריך רק את שאר השירים של הדיסק ואני אהיה מסודרת... אני אקליט את הפזמונים שלהם או את החלקים האהובים עלי לפלא וזהו...כשיהיה רינגטון אני אמחוק.. אני לא מסתפקת בTHIS LOVE ובSHE WILL BE LOVED!!!

karms20

New member
החברה או השחקנית? ../images/Emo8.gif

ולמה היא **** (חוץ מהעובדה הידועה כמובן שהיא יוצאת איתו ואנחנו לא...)

קלי זו השחקנית, היא לא יוצאת איתו

היא רק מופיעה בקליפ she will be loved והיא **** כי היא מנשקת אותו כמו לא יודעת מה בקליפ הזה
, חחח ככה לפחות בעיני!

karms20

New member
גם לחברה של אדם קוראים קלי

השם שלה זה -Kelly McGee. עכשיו השאלה על מי מהקלי Keren התכוונה כשהיא אמרה שהיא סתם ***

KerenWelling

New member
פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רצחתן אותי! התכוונתי לקלי מקגי!!!חברה שלו!!!! לא פיירררררררררר כל כך לא פיירררר

למעלה