הופעה חדשה - MP3!!!

BaBa LiVe

New member
הופעה חדשה - MP3!!!

אז ככה, אלו הפרטים, היה לו אמריקאי נחמד, שהקליט הופעה, ונתן אותה לדרק, זה שהאתר unprodigalalanis הוא שלו! אותו דרק, לוקח הופעות ולא מפרסם אותם מיד הוא נותן לנו לחכות שנים (יש לו עוד שתי הופעות מה16.7, והמ-17.7) ולכן בתיה שלנו החליטה לעשות מעשה! היא פנתה לזה שהקליט, הוא שלח לה קבצים shn משהו כזה... והיא...עשתה מאמצים ועכשיו!! יש לנו לאט לאט, הופעה איכותית, בMP3!! תודה בתיה, מי שמעוניין בהופעה מוזמן לפנות לבתיה, או אליי, אז ככה: כמובן שבקושי יש שירים - אבל יש את נוט אול מי, אקסקיוזס ופרפקט הסט ליסט: 1.Intro 2. 8 Easy Steps 3All I Really Want 4Excuses 5Not the Doctor 6Perfect 7Head Over Feet 8Not All Me 9The Couch (part 1) 10You Oughta Know 11Uninvited 12Hands Clean 13The Couch (part 2) 14Hand In My Pocket 15Ironic --------- 16Everything 17You Learn ---------- 18Thank U

Rוית

New member
אתם אנשים טובים, עושים עבודת קודש!

תודה רבה בתיה ודן

BaBa LiVe

New member
מיי ניים איז רן ../images/Emo140.gif

בכ-יף אני אומר (כמו שנעמי שחר אומרת, בלי דגש ב-כ)

Rוית

New member
אי קנו, אי קנו

אני בושה ונכלמת
התנצלותי הכנה, טעות של מתחילים
ו.. מ.. מי זו נעמי שחר?!

bmk

New member
חחחח

רן מכור גם לשיר שלנו. . . נעמי שחר זה משם. ודרך אגב ההופעה כבר בדיירקט - אני מאוד אהבתי יש שם גם את not the doctor

Lotzifer

New member
"מי זאת נעמי שחר!??!?!?!?!?"

בושי והיכלמי לך!!!!! מה זה מי זאת נעמי שחר?! לכי תעמדי בפינה! איך אפשר לא לדעת מי זאת נעמי שחר?! טוב, סתם.... חיחי... שיעשעתי את עצמי.... ועכשיו באמת, השיר שלנו זו סידרה מעולה! מי שלא רואה אותה ממש מפסיד! חיחי....

BaBa LiVe

New member
יש לי מפרק 68 על קלטות!

רוצים לעשות מפגש אלאניס מוריסט והשיר שלנו גם?! סתםף, העיקר שתבואו
ועכשיו יש גם פרוייקט וואי

Lotzifer

New member
כן! כןכןכןכן!

אין דבר יותר טוב מאלאניס מוריסט והשיר שלנו ביחד! יאמ!

BaBa LiVe

New member
במילה אחת: קורה!

היה לי פעם מיכאלה, בעעע... אבל על טעם וריח אין מה להתווכח, בייחוד שאי אפשר בדיוק להשוות בניהן זה או שיש לך את זה או שיש לך את זה... ולמי שנהנה בעבר משני העולמות, כלומר נהנתי רק מעולם אחד - ונשארתי אתו! נאמן לכל אורך הדרך, אל דאגה מיכאל'ס פיפול השיר שלנו יגיע לערוץ 2 שאני אהיה בצבא
ואתם גם תהנו ממנה! (מהסדרה)

BaBa LiVe

New member
בואנו נעשה שרשור יס

אני אוהב את ה"רווקה, הרווק" זה כ"כ מצחיק! לראות 25 נשים רבות, צועקות, עושות הכל אחת לשניה בשביל איזה מישהו עם קצת שרירים ותהילה! חחחחחח...נשים זה עם מצחיק לפעמים ראיתם הראש של רחל לוי, אמא של נינט, חותך, חבל!

ערן1987

New member
"השרדות" שולטת!

בעיקר העונה שנגמרה בחמישי,"איי הפנינה".. עונה מעולה עם מלא טוויסטים,שקרים והפתעות

BaBa LiVe

New member
יצא לי לשמוע את השירים מ2003!שוב

הם הרבה יותר יפים...מאלו של 2004, אני מדבר על החדשים שהיא שרה גם אז וגם היום, אקסקיוזס ואייט איזי סטפס... אם היא הייתה שרה את אייט איזי סטפס עם הפתיחה של 2004 והשיר עצמו כמו ב2003...זה היה פצצה! ואקסקיוזס...כמה שהוא דומה לגירסת הדיסק שלו הוא פחות יפה! ושוב, ההופעות ב2003! וניז אוף מיי ביז, ההופעה במדריד (יש גם בוידאו) מהשנה, דווקא ממש חמודה! ולסיום - נותר לנו רק ספיינלס שלם ונורמלי בשביל לשמוע את כל SCC בLIVE

Lotzifer

New member
איפה ניז אוף מיי ביז?!?!

איפה אני יכולה להשיג את זה?!?!?!?

bmk

New member
מה את מחפשת?

את ההופעה הזאת מ- 28.7.2004? או את knees of my bees? אשמח לעזור.

למעלה