הופעה היום מישהו מתכוון להגיע להופעה של אביתר היום מוצאי שבת בגולדסטאר קלאב ?
H HyperD New member 21/5/05 #1 הופעה היום מישהו מתכוון להגיע להופעה של אביתר היום מוצאי שבת בגולדסטאר קלאב ?
R red moon in the sky New member 21/5/05 #2 מחר מתכונת, אם לא הייתי מגיע(בעיקרון זה יום חופש בגלל הבגרות באנגלית)
E evib New member 21/5/05 #7 למה? אתה הולך? אגב- בהצלחה לכל הנבחנים... (איזה כיף זה להיות אחרי זה כבר...) משהו מנחם- אוניברסיטה זה לא בהרבה יותר נחמד אז יש לכם למה לצפות...
למה? אתה הולך? אגב- בהצלחה לכל הנבחנים... (איזה כיף זה להיות אחרי זה כבר...) משהו מנחם- אוניברסיטה זה לא בהרבה יותר נחמד אז יש לכם למה לצפות...
P paper pieces New member 22/5/05 #8 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אני וחברות רצינו ללכת והתקשרנו אבל אזלו הכרטיסים
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אני וחברות רצינו ללכת והתקשרנו אבל אזלו הכרטיסים
H heaven is here New member 22/5/05 #11 ת'אמת כן וואו תאר לעצמך את הרגשה של זמר כשהוא שומע שכל הכרטיסים למופע שלו נגמרו
R red moon in the sky New member 22/5/05 #13 לא לא. זה היה במובן של-נגמרו הכרטיסים לאביתר בנאי. בדרך כלל זה לא קורה.
K Kettercat New member 24/5/05 #17 גם לי זה קרה ../images/Emo10.gif רק שאני *הגעתי* לשם כדי לגלות שנגמרו הכרטיסים אויש, הייתי כל כך מבואסת. ד"א, היי היי היי, אני חדשה
גם לי זה קרה ../images/Emo10.gif רק שאני *הגעתי* לשם כדי לגלות שנגמרו הכרטיסים אויש, הייתי כל כך מבואסת. ד"א, היי היי היי, אני חדשה