הופעה הופעה!!

lr333

New member
הופעה הופעה!!

מחר תיהיה הופעה ענקית של............חלוצי החלל!!!! ההועפה תתקיים בגן ציפורה בת"א רחוב המכבים 3! הופעת חימום: שעת סיפור עם הגננת ומוקי הליצן ההופעה תתחיל בשעה 10 בבוקר עד רדת הצהריים תיקלוט ענק של המנגת של הגן שתששלב סקראצ´ים על אקורדיון המקום יאובטח ע"י משטרת ישראל כך שלא צפויות גניבות שלחו לי הודעה פרטית כדי להזמין מקום לריכוז כי המקומות מוגבלים

lr333

New member
שכחתי פרט אחרון

הגבלת גילאים: כניסה עד גיל 10

rockninja

New member
../images/Emo45.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין זה פשוט גדולללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

QixAss

New member
רועי תאשר אותי זה דניאל

ותרשום אותי אני בטוחחחחחחחח בא אח שלי הקטן ישמור לי מקום אם לא אני יפרק את Hawk

David Ochayon

New member
אני לא יודע מאיפה באתם

אבל כל החבורת קיקס הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים אה.. ואתם גם לא מצחיקים.. (אם זאת היתה הכוונה) חבל לי על הפורום...

SHIMONLIMINAL

New member
שכחת משהו חשוב

אחרי המופע תהיה פינת יצירה, בה נוכל לבנות פוקימונים ודיג´ימונים שאותה יפעיל מי אם לא סאבלימינל האיום... דרך אגב כלא 6 יחלקו חתימות ופוסטרים שBIG 7 יוכל לתלות על הקיר במעון...

da^Lord

New member
שימעון

למקרה שלא ידעת כי לא היית פה נפתח פורום מעריצים לסאב והצל. אני יודע שבסתר ליבך אתה מעריץ גדול שלו.
(סתם לידע כללי)

SHIMONLIMINAL

New member
אותו אישית אני לא אוהב

אך יש כמה שירים איכותיים של הטמבל... דרך אגב אני יתחיל לעשות שם בלאגן.... חכה תראה...

TeeAnTee

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

נקווה שהם ימצאו חיים בקרוב... בהצלחה.

kodman

New member
רק דבר אחד

כבר גיליתי את זה מלפני שנולדת!!
סתם צוחק, נזכרתי בהודעה של גימל מלפני כמה חודשים עם התגובה של תומאס. בכל מקרה באמת כבר כמה ימים שאני שם לב לטימטום הזה, שמעו יש עוד הרבה הודעות לא מצחיקות, ואני לא מתיימר להגיד שההודעות שלי מצחיקות כי בטח גם הן לרוב לא, אבל יש הבדל בין הודעה אחת לא ממש מצחיקה שעוד קשורה למוזיקה שחורה לבין 9 בדף שלא קשורות. כאילו בשם השם - הדבר היחיד שמזכיר לי את הדבר הזה זה השוקולד עם הנוגט הזה (טוויקס?) - אם אתם רוצים שזה יפסק צריך לפעול!

Big 7

New member
שמעתי דיברו עליי

מה באמת?????יש מצב שאני יכנס?????יביחאו פוקימון חינם????אני בא!

Big 7

New member
אהה אמא לא מרשה לתל אביב...

אבל תישלחו לי בדואר את הפוקימון

למעלה