הופעה - דלתא בלוז

orenharp

New member
הופעה - דלתא בלוז

שלום לכולם, הפעם כשהגשם או נסיבות אחרות לא יפריעו לנו, ייתקיים סשן קצר של 45 דקות פחות או יותר על הדשא מול בניין אמנויות (מקסיכו) באונ' ת"א. סשן בלי במה בלי הגברה ואפילו בלי כסאות..דשא ובלוז. בתכנית: קאברים של בלוז עם טאצ' מקורי של גיטריסט בלוז על רזונייטור ועם מפוחיסט (עבדכם הלא - נאמן) ואולי גיטריסט סולו נוסף. סוני טרי ובראוני מקגי בייחוד. קצת בלוז של הדורז, ג'ון לי הוקר, כמה דילנים שוב עם טאצ' מקורי ואולי עוד כמה סטיות תלוי במצב רוח שלנו וברצון הקהל. הבטחתי פה שאודיע טרם ההופעה..אז הנה. יום ה' 11:50.

orenharp

New member
כן

האוניברסיטה פתוחה לככככוווווווולם. נכנסים בשער הראשי על רחוב חיים לבנון עולים את כל המדרגות וזה הבניין הראשון הגדול משמאל ליד הפסל המטומטם שאנחנו נג'מג'ם תחתיו.

שבלוז

New member
פיספסתי לצערי השעה היתה בלתי אפשרית

אני מקווה לתפוס אותכם בהמשך וגם תודיעו כמה ימים מראש אם היה לי עוד יום או יומיים להתארגן הייתי מגיע.

pinprick

New member
ספר איך היה!

(לצערי הייתי בשיעור חשוב מחוץ לקמפוס...
(אחרת הייתי באה לבקר כמובן. למרות שהפקולטה שלי רחוקה מיני מלא מדשאות משם).

orenharp

New member
אספר איך היה.

תחילה, אני ושותפי הופענו לאיזה 45 דקות כחלק מאמני הערב במועדון הפולק הישראלי שהתכנס בתל אביב.. זה היה ברביעי בלילה. היה קהל שלא ממש התכוננו אליו כאשר הגיל הממוצע עמד על 65...למרות שאין ספק שהחברה האלה שרובם היו יהודים אמריקאים ידעו לפרגן ואפילו הצטרפו אלינו לביצוע של השיר ain gonna study no war no more אני מאמין שהבלוז שביצענו היה מעט חזק לאוזן שרגילה יותר לפולק אבל נו שויין - הייתה יופי של הופעה ואחלה תגובות - תודה לאלי מרכוס שזימן אותנו. חמישי בצהריים הופענו בבניין מכסיקו לאמנויות באונ' ת"א אני חושב שנתנו קאברים של שעתיים...מעניין לראות איך סטודנטים מגיבים לסוג מוזיקה כזה - והתשובה היא - ממש לא רע. אנשים רקדו וקיבלתי מס' טלפון...חח. מעניין. אני רק אוסיף כי בהופעה לפני חודשיים באונ' ב"ש הייתה תגובה הררררבבבבבהההה יותר רצינית.. ת"א הם אליטה וקשה להם להפתח..אני יודע שהם ככה...אני לומד שם. לגבי זיהוי שירים - ממש לא הכירו אף קלאסיקת בלוז/פולק - אפילו היה להם קשה עם דילן למרות שאת הוריקן בגרסא שלנו הם אהבו. סטינו טיפה לכיוונים של בלוז-רוק מוכר - דורז. זה כבר עשה עבודה טובה יותר. בקיצור, כן ירבו. זה היה היום הראשון של הקיץ באוניברסיטה היה חם מאד והבטחנו לחזור סמס' הבא.

למעלה