הופעה ב26.12

ישראלה14

New member
הופעה ב26.12

שלום!!! האם מישהו מהפורום הזה מגיע להופעה של כנסיית השכל בת"א בהיכל התרבות ביום רביעי הזה, ה26 לדצמבר?? אם כן והוא או היא מעוניינים להצטרף לעוד מישהיא שייצרו איתי קשר: [email protected] קוראים לי ישראלה

ישראלה14

New member
יום רביעי מופע

עם מי אתה הולך\הולכת? ואיפה המקומות שהזמנת? האם עדיין יש כרטיסים??? מישהו מגיע מבאר שבע? ישראלה

DeerDance

New member
אפרופו ההופעה...

(חדש בעסק...! אז סליחה על הבורות) איך אני מזמין כרטיסים? וכמובן בירור מחירים וכדו'...

וואו אתה רציני? עכשיו נזכרת?../images/Emo12.gif

תקווה שלא מאוחר מידיי. תתקשר לבארבי, כבר עכשיו- 035188123. מחירי הכרטיסים דרך הבארבי-135 עבור שורות 4 עד 8 (מה שנשאר מהן) ו120 עבור שורה 37 (מה שנשאר ממנה)

DeerDance

New member
שט.. לא עונים...

סתם כדרך אגב, מתי יש הופעה הבאה עם 40 נגנים ואיפה? תודה מראש (וגם על התשובה הקודמת...)

הממ אין אף אחד במשרד הערב לדעתי

כי אין הופעה וזה, תנסה מחר החל מ10 וחצי- 11 כזה. נכון לכרגע- לא מתוכננת ה"הופעה הבאה עם 40 נגנים", לכן עוד יותר מומלץ להגיע למי שלא היה בהפקה הנ"ל.

אבטלה סמויה?../images/Emo6.gif

ובכיף, תבוא
בר

ליהי54

New member
נצל"ש

לכל הדרומיים שבנינו... (יש כאלה חוץ ממני ומבר?
) מי ששמע על מקום כזה שנקרא קיבוץ צאלים, מתוכננת הופעה של הכנסייה שם בקרוב. (אצלם בקרוב זה עוד חודש ככה...) זה מקום במיוחד להופעות, הופיעו שם לאחרונה - הדג נחש, בית הבובות, מאור כהן ופיטר רוט, נעם רותם, התקווה 6 ועוד... ומידי שנה יש שם את "פסטיבל האביב". לפי איך שזה נראה, זאת תהיה הופעה חשמלית, לא יהיה שם מספיק מקום אפילו ל2 וחצי נגנים.
"הבאר" - קיבוץ צאלים. פרטים נוספים ומדוייקים בקרוב

chenc19

New member
תגידו, יכול להיות שישראלה קוראת מחשבות:)?

זו ההודעה שאני בא לרשום, רק בלשון זכר:) חחחח

למעלה