הופעה ב-14.9

קומיקס

New member
הופעה ב-14.9

יש הופעה של היהודים בב"ש ב-14.9 זה יהייה בפורום שמועות אומרות שכרטיס יעלה 120 אבל אני ממש לא מאמין שזה ככה... כל מי שהולך ויודע עוד פרטים שיביא לפה אה ואגב ההופעה מתחילה ב-22:00

S h i R l e y

New member
אני שם!!

לא הייתי בהופעה של היהודים מרוק עצמאות כי זה קצת קשה כשאת גרה באילת ובגלל זה אני כל כך באה להופעה בפורום לא משנה כמה יעלה הכרטיס... אני מחכה לראות הופעה רק של היהודים כבר ארבע שנים מאז שהתחלתי לשמוע אותם וסוף סוף חלומי יתגשם... ייייפפפפייייי....

חן ה

New member
אני גם רוצה להיות שם!!!!!!!!

מקווה שאני יהיה אני יעשה את כל המאמצים!!!!!!!!!!! אבל אני רוצה שהם ישירו במיוחד את הדיסק מציאות נפרדת כי הוא גדול!!!!!!!! לדעתי החדש מאכזב.......

S h i R l e y

New member
במקרה ולא ראית...

את כל הפרסומות להופעה בבאר שבע שעליהן מתנוססת העטיפה של הדיסק החדש (אפילו הורדתי אחד מהקיר ולקחתי כדי לתלות בחדר...) אז ההופעה בפורום היא הופעה לדיסק החדש ורוב השירים שיבוצעו יהיו מתוכו ויהיו גם שירים מתוך מציאות נפרדת והיהודים אבל פחות!!! ד"א... הדיסק החדש מעולה!!! הוא אמנם פחות טוב ממציאות נפרדת אבל ללא ספק מכפר על האכזבה שאני הרגשתי כששמעתי את הדיסק השני - היהודים.

iT DiS

New member
גם אני שם!

בליינדלי, אני שם! שומדבר לא יעצור אותי!!

אור 1245

New member
מחיר...

אצל אבי טטו (נראה לי שכך רושמים את שמו) כרטיס עולה 89 שח...כך היה לפחות לפני שבוע ששאלתי..

למעלה