אבל אז ראיתי תתאריך.. משתי סיבות. יום אחרי צריך לקום מוקדם(הט'ניקים נוסעים לקורס מדצ"ים), אבל הסיבה העיקרית זה שיש לי בגרות בלשון יומיים אחרי. ככה שממש חבל לי
לוודו אחי תבוא אתה לא תצטער.. ההופעה מתחילה ב22:00 והיא שעה וחצי ככה תחזור הביתה נגיד 12 - 12 וחצי.. לא כזה מאוחר נשמה... ולBJBEN, אחי, תעשה מאמצים לבוא... זה יהיה שווה את זה (וגם תביא תחברים שלך =])
Reggae Music Party יום שישי - 22.6 מתנס תל מונד התקווה 6 בהופעה אחרי ההופעה נמשיך עם מסיבת רגאיי לתוך הלילה מסיבת סוף שנה ופתיחת הקיץ הכרטיס מקנה לכם אוכל ושתיה - ח י נ ם ! ! ! מחיר הכרטיס- 50 שקלים. מספר הכרטיסים מוגבל. מכירת כרטיסים- ניר- 0524593810 אסף- 0524272444 מתנס תל מונד- 09-7963515 פתיחת שערים - 20:30
לכל המתלבטים: אין מה להתלבט!! יהיה בן זונה.. רק תבואו ותביאו את מי שאתם מכירים ויהיה לפנים... חבר'ה להתעורר עוד פחות משבוע להופעהההההההההההההההההההההה אסף
חברהה תבואו פתיחת שערים ב-8 וחציי הופעה מתחילה ככה ב-10 יהיה טירוף תצאו הביתה לא מאוחר תשנו טוב ככה תקומו תעשו חזרות אחרונות ויאללה טירוף גם בבגרות יומיים אחרי ל"ג בעומר היו גם בגרויות בתקשורת אנשים הלכו הביתה מאוחר תאמינו לי.. שווה כל רגעע פינוקים ובנות עד לשמייםם