הופעה בתל מונד

joel312

New member
הופעה בתל מונד

קודם כל איפה זה תל מונד?? וגם כמה עולה, הגבלת גיל, ואיפה אני יכול להשיג כרטיסים??.

kombinaizer

New member
תל מונד נמצא באזור השרון

באיזור נתניה, צומת דרור זה עולה 50 שקל, אין הגבלת גיל וכרטיסים אפשר להשיג במודעה המצורפת (מספרי טלפון)

ilanflip

New member
ווואלה זה נשמע טובב..

איפה זה בדיוק תלמונד? יש בחורות יפות? ושקד צולי אתם מתכננים ללכת לזה?

bjben

New member
אילן גם אני חשבתי לבוא לזה

אתה מארגן הסעה?

ilanflip

New member
יאלה ביג'יי באמא שך בוא נארגן..

בוא בוא זה נשמע בן זונה בוא נארגן אנשים דבר עם כל הקביצונקים המסריחים שך בפנימיה אני אדבר עם אנשים מחוץלקיבוץ צולי שקד אתם באים בקיצור?

bjben

New member
לא נראה לי שהחברים שלי ירצו לבוא

דבר עם החבר'ה שלך ד"א צריך לארגן הסעה אולי שווה להתחלק במונית

בהתחלה חשבתי לבוא

אבל אז ראיתי תתאריך.. משתי סיבות. יום אחרי צריך לקום מוקדם(הט'ניקים נוסעים לקורס מדצ"ים), אבל הסיבה העיקרית זה שיש לי בגרות בלשון יומיים אחרי. ככה שממש חבל לי

asafad5

New member
אחים שלי (Voodo & bjben)

לוודו אחי תבוא אתה לא תצטער.. ההופעה מתחילה ב22:00 והיא שעה וחצי ככה תחזור הביתה נגיד 12 - 12 וחצי.. לא כזה מאוחר נשמה... ולBJBEN, אחי, תעשה מאמצים לבוא... זה יהיה שווה את זה (וגם תביא תחברים שלך =])

Suicidioil

New member
תל מונד זה ליד נתניה ורעננה... באזור המרכז..

הנה ההזמנה (עיצוב שלי =])

narnir

New member
לכל הטועים לגבי פרטים. הכל בפנים...

Reggae Music Party יום שישי - 22.6 מתנס תל מונד התקווה 6 בהופעה אחרי ההופעה נמשיך עם מסיבת רגאיי לתוך הלילה מסיבת סוף שנה ופתיחת הקיץ הכרטיס מקנה לכם אוכל ושתיה - ח י נ ם ! ! ! מחיר הכרטיס- 50 שקלים. מספר הכרטיסים מוגבל. מכירת כרטיסים- ניר- 0524593810 אסף- 0524272444 מתנס תל מונד- 09-7963515 פתיחת שערים - 20:30

asafad5

New member
חברים

לכל המתלבטים: אין מה להתלבט!! יהיה בן זונה.. רק תבואו ותביאו את מי שאתם מכירים ויהיה לפנים... חבר'ה להתעורר עוד פחות משבוע להופעהההההההההההההההההההההה אסף

narnir

New member
לכל מי שיש בגרות יומיים אחרי זה

חברהה תבואו פתיחת שערים ב-8 וחציי הופעה מתחילה ככה ב-10 יהיה טירוף תצאו הביתה לא מאוחר תשנו טוב ככה תקומו תעשו חזרות אחרונות ויאללה טירוף גם בבגרות יומיים אחרי ל"ג בעומר היו גם בגרויות בתקשורת אנשים הלכו הביתה מאוחר תאמינו לי.. שווה כל רגעע פינוקים ובנות עד לשמייםם

למעלה